«Κρούση σε Κοπελούζο για την απόκτηση της Skoda Ξάνθη», η απάντηση στην διάψευση Πανόπουλου!!!

Ο Χρήστος Κοπελούζος είναι ο επιχειρηματίας στον οποίο έκανε κρούση ο Χρήστος Πανόπουλος για να μεταβιβάσει την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, πακέτο με το ξενοδοχείο La Chalet. Μάλιστα, υπήρξαν συζητήσεις μαζί του! Αυτό μέσες άκρες αποκαλύπτει ο Κώστας Πλιάτσικας στην στήλη του στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», όπου δίνει συνέχεια στις αποκαλύψεις που ο ίδιος ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, διαψεύδοντας παράλληλα την… διάψευση του Χρήστου Πανόπουλου.

Η εφημερίδα και ο συντάκτης της, σε νέο δημοσίευμα στο φύλλο της Τρίτης (29/3) αναφέρει ότι το ρεπορτάζ της περασμένης Παρασκευής ταρακούνησε «την πόλη της Ξάνθης και γενικότερα ολόκληρη την πιάτσα», με αποτέλεσμα να υποχρεώσει την πλευρά Πανόπουλου να προχωρήσει σε διάψευση. «Λογικό κι αναμενόμενο. Κι η αλήθεια είναι ότι η στήλη δεν περίμενε και διαφορετική αντίδραση από πλευράς Πανόπουλου», σχολιάζει εντούτοις στο νέο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ώρα».

Όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες από το προηγούμενο δημοσίευμα του ThrakiSportS το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που… διέψευσε ο Πανόπουλος, έχει γίνει κρούση α) σε γνωστή επιχειρηματική οικογένεια, β) η οποία δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, γ) στην οποία όμως είχε γίνει κρούση στο παρελθόν από άλλες ομάδες να εμπλακεί με το άθλημα, δ) με τον πάτερ φαμίλια της οικογένειας να εμφανίζεται ιδιαίτερα δύσπιστος αλλά ε) τον γιο του να δελεάζεται ιδιαίτερα από το γεγονός ότι στο πακέτο που προσφέρει ο Πανόπουλος είναι και το ξενοδοχείο του στην τουριστική πόλη της Ξάνθης.

Ο Πανόπουλος, μάλλον ενοχλημένος από αυτά τα δημοσιεύματα, δήλωσε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Ξάνθη Σπορ» ότι «τα όσα δημοσιεύονται για αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ είναι μυθεύματα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα». Με αυτήν την δήλωση, όπως ανέφερε το ThrakiSportS,  επήλθε η λήξη της όποιας συζήτησης, αλλά φροντίζαμε να επισημάνουμε: «Εκτός και αν η πλευρά “Ώρας/Πλιάτσικα” έχει στοιχεία που να διαψεύδουν την δήλωση Πανόπουλου και αποφασίσει να επανέλθει με νέο δημοσίευμα. Όπως για παράδειγμα, με το όνομα της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας…».

Ε, λοιπόν, η αυτή η πλευρά επανήλθε.  «Διότι ναι, οι επαφές με στόχο ένα τέτοιο super deal, επιβεβαιώνονται επισήμως μονάχα όταν έχει πέσει και η τελευταία υπογραφή στα σχετικά χαρτιά», αλλά αυτό «δεν σημαίνει πως μέχρι τις όποιες επιβεβαιώσεις και τις όποιες επίσημες ανακοινώσεις (αν και εφόσον κλείσει το deal), τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης “απαγορεύεται” να κάνουν ρεπορτάζ και “οφείλουν” να κάθονται με… σταυρωμένα τα χέρια», σχολιάζει ο Πλιάτσικας στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» της Τρίτης, με αφορμή τα… «μαθήματα δημοσιογραφίας» (όπως τα χαρακτηρίζει) του Χρήστου Πανόπουλου.

Και το πήγε. Συνεχίζουμε την αντιγραφή: «Το πρόσωπο που ορμώμενο από την οικονομική αυτάρκεια της θρακιώτικης ΠΑΕ, τη δυναμική και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της (προπονητικό κέντρο, ξενοδοχείο Le Chalet) έκατσε στο ίδιο τραπέζι να συζητήσει με τον Χρήστο Πανόπουλο την προοπτική της… μεταγραφής του στην Ξάνθη, ακούει στο όνομα Δημήτρης Κοπελούζος! Τεράστιος επιχειρηματίας με πολυσχιδή δραστηριότητα και μεγάλη δυναμική ιδιαίτερα στον τομέα του φυσικού αερίου».

Το δημοσίευμα καταλήγει: «Κάτι που (για την ιστορία) εκτός από τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης και τη στήλη που διαβάζετε βεβαίως, βεβαίως, είναι σε θέση να γνωρίζουν και ορισμένοι εκ των στενών συνεργατών του Πανόπουλου, οι οποίοι (όλως τυχαίως;) “ηλεκτρίστηκαν” στο ανάγνωσμα του αποκλειστικού ρεπορτάζ,  αναζητώντας τη πηγή της διαρροής». Πλέον – και με δεδομένο τον θόρυβο που δεδομένα θα προκληθεί, αναμένονται τα επόμενα επεισόδια στο σίριαλ. «To be continued», που γράφει στο τέλος του απαντητικού ρεπορτάζ του η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»…