Με Καμαρά στην ενδεκάδα κοντά στην πρόκριση στο Παναφρικανικό Κύπελλο η Μαυριτανία!

Σε τροχιά πρόκρισης στα τελικά του Κυπέλλου Αφρικής βρίσκεται η Μαυριτανία που λίγες μέρες μετά την εντός έδρα νίκη με 2-1 επί της Γκάμπια, αναμετρήθηκε εκ νέου με την Γκάμπια αυτή την φορά εκτός έδρας με το 0-0 να αδικεί τους Μαυριτανούς του ποδοσφαιριστή της Skoda Ξάνθη Κάσα Καμαρά που και σε αυτό το ματς ήταν βασικός.

kamara ethnikiΗ Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας μετά από 4 αναμετρήσεις στον 13ο προκριματικό όμιλο βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 7 βαθμούς έναν λιγότερο από την Εθνική ομάδα του Καμερούν την οποία μάλιστα τον Ιούνιο θα φιλοξενήσει και εκεί θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει τις πιθανότητες της για την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παναφρικανικού Κυπέλλου Εθνών. Με την λευκή ισοπαλία με την Γκάμπια αλλά και την ισοπαλία του Καμερούν με την Νότια Αφρική, διατήρησε την διαφορά 4 πόντων από την ομάδα της Νότιας Αφρικής με την οποία θα αναμετρηθεί την τελευταία αγωνιστική.

Ο ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη Κάσα Καμαρά που μπορεί να μην έχει πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής στην Θρακιώτικη ομάδα για ακόμη ένα ματς της Εθνικής Μαυριτανίας αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση έχοντας μάλιστα καλή απόδοση.