Διπλασίασαν τις νίκες τους οι αστυνομικοί της Ξάνθης στο πρωτάθλημα των Αστυνομικών Διευθύνσεων!

Νικηφόρα πέρασαν από την Δράμα οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης που επικράτησαν με 1-0 επί της τοπικής ομάδας της Α.Δ. της Δράμας με 1-0 χάρις σε τέρμα του Τερζάκη στο φινάλε του αγώνα, και έτσι διπλασίασαν τις νίκες τους στον πρώτο προκριματικό όμιλο του πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων Ελλάδας.

astynomikoi xanthi-dramaΜε αυτή την εκτός έδρας νίκη η ομάδα της Ξάνθης κάνει το 2/2 καθώς είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη επί της Χαλκιδικής, ενώ θυμίζουμε πως το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής αναβλήθηκε. Οι δύο ομάδες της Θράκης μαζί με της Αστυνομικές Διευθύνσεις των Δράμας, Σερρών και Χαλκίδικης συνθέτουν τον έναν απο τους δύο ομίλους της Βορείου Ελλάδας, και στόχος των ομάδων είναι να προκριθούν στο final-4 του Πρωταθλήματος τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Χαλκιδική παράλληλα με τη διεξαγωγή των τουρνουά υπηρεσιών καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης με τη μορφή γιορτής Αστυνομικού αθλητισμού. Ο πρωταθλητής της Βορείου Ελλάδας θα παίξει με τον πρωταθλητή Αθήνας.

Για την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Ηλιάσκος, Καραπαντζίδης, Φίλος, Κουτρουλός, Ιωαννίδης, Δαλακούρας, Καραολάνης, Καραπαζαρλής, Τερζάκης, Σιδηρόπουλος, Δρόσος. Ενώ ως αλλαγές πέρασαν στο ματς οι Τσακουρίδης και Μουχτούρης