Χωρίς Παράσχο στον πάγκο αλλά μόνο με… Γκουτσίδη απέναντι στην Ξάνθη ο Πλατανιάς

Μετά απο αρκετή μεγάλη καθυστέρηση, λόγω της αποχής των δικηγόρων, ανακοινώθηκαν οι ποινές των ομάδων της Super League. Στους τιμωρημένους είναι και ο πρώην προπονητής της Ξάνθης και νυν του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος που τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 μέρες, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα είναι στον πάγκο του Πλατανιά στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη στα Χανιά.

Πέρα απο το ματς με την Ξάνθη ο Παράσχος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εκτός του Παράσχου στο ματς με την Ξάνθη όπως και τον ΠΑΣ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των Κρητηκών και ο Λευτέρης Παπαδάκης.

Συγκεκριμένα στον Γιώργο Παράσχο (Πλατανιάς) επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (χάνει τα ματς με Ξάνθη και ΠΑΣ), ενώ το ίδιο συνέβη και με τον γυμναστή της ομάδας Λευτέρη Παπαδάκη. Πράγμα που σημαίνει πως φυσιολογικά τον Πλατανιά απέναντι στην Ξάνθη θα κοουτσάρει ακόμη ένας πρώην προπονητής της Ξανθιώτικης ομάδας, ο Κομοτηναίος Παναγιώτης Γκουτσίδης, που είναι βοηθός του Παράσχου.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:της ποινής του Γιώργου Παράσχου και του βοηθού του:

“ΠΑΕ Πλατανιάς, Γ. Παράσχο (Προπονητή), Λ. Παπαδάκη (Γυμναστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 27/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Παράσχου και Λ. Παπαδάκη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς συνολική χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Παράσχο α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β)  χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Τέλος επιβάλλει στον κ. Λ. Παπαδάκη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) την χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.”