Κοσμοσυρροή από όλη την Θράκη στο Αλεξάνδρειο για το μεγάλο ντέρμπι Άρη – Ολυμπιακού

Δεκάδες ήταν οι φίλοι του μπάσκετ (κυρίως του Άρη) που συνέρρευσαν το βράδυ της Δευτέρας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης για το μεγάλο ντέρμπι του Άρη με τον Ολυμπιακό, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Στην φωτογραφία βλέπετε από αριστερά τον έφορο της ΑΕ Κομοτηνής Νίκο Πεντίδη, έχοντας δίπλα του τον Αλεξανδρουπολίτη μπασκετμπολίστα της ομάδας Σταύρο Χονδρόπουλο, και άλλους φίλους της ομάδας του Άρη που έσπευσαν στο «Nick Galis Hall» από την Θράκη.

Στο γήπεδο βρέθηκαν ακόμα, μεταξύ άλλων, οι Μπούντας (παίκτης του ΓΑΣ Κομοτηνή), Πανταζής (γυμναστής της ΑΕ Κομοτηνής) καθώς και η παίκτρια του ΓΑΣ Κομοτηνή Ευαγγελία Λιούρτα, συνοδεύοντας τον σύζυγό της, που είναι αδερφός του προέδρου της ΚΑΕ Άρης Λευτέρη Αρβανίτη.

Στο γήπεδο βρέθηκαν φίλαθλοι και από Ξάνθη, μέχρι και από την Ορεστιάδα, όλοι τους φίλοι του Άρη, που ωστόσο πήραν τον δρόμο της επιστροφής μάλλον απογοητευμένοι από την εξέλιξη που είχε ο αγώνας, αφού κοίταξαν στα μάτια τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό αλλά λύγισαν στο τέλος.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με 70-74 και διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ (αν δεν στραβώσει κάτι στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές, αφού ευνοούνται στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό).

Ωστόσο αρκετοί έλεγαν ότι και για τον Άρη αυτό τελικά ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα, αφού λέγεται ότι είναι προτιμότερος ως αντίπαλος ο Παναθηναϊκός στα ημιτελικά του πρωταθλήματος παρά ο Ολυμπιακός, όπως θα συνέβαινε αν τον κέρδιζαν.