ΕΠΣ Θράκης: Σε ένα λεπτό έγινε αλλαγή, πέτυχε γκολ και… κατέληξε στο νοσοκομείο με κάταγμα στον αστράγαλο ο Γκόγκος (+photos)

Άτυχος στάθηκε ο Εδεσσαίος επιθετικός και πρωτος σκορερ του ΠΑΟΚ Κοσμίου με 13 τέρματα Δημήτρης Γκόγκος, που έσπασε τον αστραγαλό του και χάνει το φινάλε του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας επιστρέφοντας με το καλό στα γήπεδα από την νέα χρονιά.

Ο άτυχος Γκόγκος μετά το γκολ του Τσέκουimg_20221459086236 για τους Προσκυνητές που μέιωσε σε 1-2, μπήκε ως αλλαγή στο 56′ στην θέση του τραυματισμένου σκόρερ του πρώτου τέρματος του Κοσμίου Αμέτ Ερκάν.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό με προβολή έκανε το 1-3, αλλά εκεί που θα έλεγε κανείος ότι ήταν η χρυσή αλλαγή του Κοσμίου, στην ίδια φάση τραυματίστηκε.

Συγκεκριμένα, συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα Βλαδιμηρίδη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε σπάσιμο του αστραγάλου (φώτο “Παρατηρητής”).

Με ανακοίνωσή της, η ομάδα του Κοσμίου εύχεται περαστικά και καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή στον Δημήτρη Γκόγκο.

Ο ίδιος ο… «Γκογκογκόλ»  όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του … αυτοσαρκαζώνενος στο διαδίκτυο, ανερτησε φώτο του στο κρεββάτι του πόνου και παρά το σοβαρό τραυματισμό του εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιστροφή του.

«Για μια μπαλα το επαθα, γι αυτην θα γυρισω…
Σας ευχαριστω ολους για τις τοσες πολλες ευχες σας!!

Υ.Γ. Γκολ σε 20 δευτερολεπτα και σπασμενο πόδι κανεις!! Μόνο αγάπη!», έγραψε…

gogos3