ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στον χορταστικό αγώνα του Αστέρα Αιγείρου με την Δόξα Σώστη

Την τριτη συνεχόμενη νίκη του στα πλει οφ πέτυχε ο Αστερας Αιγείρου στο γήπεδο «Σαράντης Μανάκας» επικρατώντας εντός έδρας της Δόξας Σώστη με 3-2. Ωστόσο παρέμεινε στην έκτη και τελευταία θέση του μίνι αυτού πρωταθλήματος των πλέι οφ της Α1 Κατηγορίας, πέντε μόλις βαθμούς όμως από την δεύτερη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Η ομάδα του Φώτη Κωνσταντινίδη άνοιξε το σκορ στο 6′ όταν το σουτ του Τσαγκαλίδη δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σταθερά ο Χατζηισαάκ με αποτέλεσμα ο Ανδρέου με πλασέ να ανοίξει το σκορ. Ο Σώστης έφτασε κοντά στην ισοφάρισή στο 25′ αλλά το σουτ που έκανε ο Παναγιωτίδης κατάφερε να διώξει ο Μανιάτης. Στο 27′ ο Τσορπίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον γκολκίπερ της Δόξας να μπλοκάρει, ενώ πέντε λεπτά πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ο πρώτος σκόρερ της Δόξας Σερίφης μετά από σέντρα του Καλαντζή έγραψε με κεφαλιά το 1-1.

Ωστόσο στο 42′ ο Στυλιανίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Αστέρα με ωραίο σουτ στο γάμα της εστίας του Χατζηισαάκ κάνοντας το 2-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αστέρα δεν χαλάρωσε και στο 60′ έβαλε και τρίτο τέρμα με δυνατό σουτ του Θωμά. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σώστης μείωσε το σκορ σε 3-2, όταν σε κόρνερ του Πετρίδη με κεφαλιά ο Λάβδας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο δεν άλλαξε τίποτα και έτσι ο Αστέρας πήρε μια μεγάλη νίκη γοήτρου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΓΕΙΡΟΥ (Κωνσταντινίδης): Μανιάτης, Τσαγκαλίδης, Ρόιδος, Γιαννακόπουλος, Πατσαλής, Τροκάνας, Θωμάς, Ζούκας, Στυλιανίδης, Τσορπίδης, Ανδρέου

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Καμενίδης): Χατζηισαάκ, Συμεωνίδης, Παναγιωτίδης, Λάβδας, Καλατζής, Πετρίδης, Κυπαρισσούδης, Σερίφης, Μουρτοπάλλας, Ευαγγέλου, Βαιόπουλος