ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο γεμάτο ανατροπές ματς του Νέου Σιδηροχωρίου με την Ελπίδα Σαπών

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου νίκησε την Ελπίδα Σαπών στο τρίτο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου των πλέι οφ και ξαναμπήκε στο κυνήγι της διεκδίκησης του τίτλου, μετά τη νέα ήττα της Δόξας Προσκυνητών.

Στο Νέο Σιδηροχώρι έγινε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι. Όλα σχεδόν ήταν μοιρασμένα και η ισοπαλία ίσως να ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα αλλά ο Χατζηπαπά με τον Τρίμμη είχαν διαφορετική άποψη για τους γηπεδούχους και κατάφεραν να δημιουργήσουν και πετύχουν ένα όμορφο σε εκτέλεση γκολ που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους με σκορ 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει και στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα «Θρακική Αγορά», η ομάδα του Σιδηροχωρίου είχε αρκετές ελλείψεις στη σύνθεσή της, αλλά κατάφερε και πέτυχε «τέσσερα» τέρματα και στο τέλος οι παίκτες του φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και πήραν το τρίποντο από τους φιλοξενούμενους που έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και τα έβαλαν με τη διαιτησία.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ όταν μετά από κατοχή της μπάλας από τους γηπεδούχους, ο Αραμπατζής φεύγει στην αντεπίθεση και περνάει όμορφα στον Καραμπάτσιο που σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Ποιμενίδη για το 0-1. Πέντε λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση. Μετά από φάση διαρκείας η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τα καρέ της Ελπίδας, ο Αμοιρόπουλος μέσα στην μεγάλη περιοχή έκανε την ντρίπλα και ο Μανουσάκης τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να σφυρίζει το πέναλτι, τον Δανίδη να το εκτελεί δυνατά και εύστοχα και να ισοφαρίζει.

Στο 24′ είχαμε σουτ του Λιάρου και εξαιρετική απόκρουση του Ποιμενίδη σε κόρνερ. Ο Καραμπάτσιος ήταν εκείνος που το εκτέλεσε και ο Μαυρόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο βάθος της εστίας για να διαμορφώσει με αυτογκόλ το 1-2. Ωστόσο το Ν. Σιδηροχώρι μπόρεσε και πάλι να απαντήσει, πριν βγει το ημίχρονο. Στο 37′ ο Ξενάκης έβγαλε στον Δανίδη που γύρισε όμορφα μέσα από την περιοχή και με κλασική κίνηση σέντερ-φορ σούταρε και ισοφάρισε σε 2-2, με τον πάγκο της Ελπίδας Σαπών πάντως να διαμαρτύρεται για μη σωστή τήρηση των εισερχομένων παικτών από τραυματισμό στον αγωνιστικό χώρο.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κάπως, χάθηκαν κάποιες εκατέρωθεν ευκαιρίες και τελικά στο 87ο λεπτό ο Χατζηπαπάς με τον Τρίμμη συνεργάστηκαν από πλάγια εξαιρετικά, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Αράπογλου για το 3-2 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής : Γιάννης Δρακίδης, Κοτσαρίδης, Δανδανίδης

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Βασίλης Χαριτόπουλος): Αράπογλου, Παπαχατζής, Μανουσάκης, Πασσάς, Ρούφος (λ.τ. 62’ Καραθανάσης Βαγγέλης), Γρίβας (57’ λ.τ. Κανταρτζής), Βελημβασάκης, Καραθανάσης Αθαν., Λιάρος, Καραμπάτσιος, Αραμπατζής.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σάκης Σκουλής): Ποιμενίδης, Αμοιρόπουλος, Μαραγκός, Παναγιώτου, Καμμάς (60’ Λεφής), Ντεμερτσίδης, Μαυρόπουλος, Τρίμμης, Δανίδης, Χατζηπαπά, Ξενάκης (46’ Ντράτζη)