ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην ισοπαλία της ΑΕ Διδυμοτείχου κόντρα στον Ποντιακό Αλεξανδρούπολης

Μια εβδομάδα ακόμη θα πρέπει να κάνει υπομονή η ΑΕ Διδυμοτείχου για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Ποντιακό στο γήπεδο της Παλαγιάς.

Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζοντας την ήττα της Ένωσης Άνθειας – Αριστείνου μπήκε με μεγαλύτερη άνεση καθώς παρέμενε στην κορυφή και με νίκη στην Παλαγιά επί του Ποντιακού μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο με τρία παιχνίδια ακόμη να μένουν. Το πρώτο μέρος ήταν απόλυτα ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα αλλά χωρίς να μπορέσει κάποιος απο τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, όταν στο 62′ μετά απο γύρισμα του Πετρόπουλου ο Χριστοφορίδης άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΔ. Οι παίκτες του Ποντιακού ανέβασαν την πίεση τους ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης κάτι που κατάφεραν δέκα λεπτά μετά το γκολ της ΑΕΔ όταν ο Δουλγκέρης μπήκε στην περιοχή  και ανετράπη απο τον Χατζάκου με τον διαιτητή του αγώνα Κυριαζίδη να καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Ποντιακού και αποβολή του Χατζάκου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαμρικισβίλι που κέρδισε τον Συριτούδη και έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο φινάλε αν οι γηπεδούχοι ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη.

Η ΑΕ Διδυμοτείχου πλέον θέλει τουλάχιστον μία νίκη στα εναπομείντα τρία παιχνίδια που έχει μπροστά της ώστε να αναδυχθεί πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και να διεκδικήσει μέσω των μπαράζ την συμμετοχή της στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η ΑΕΔ θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να το πετύχει αυτό στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου την οποία θα υποδεχτεί στο γήπεδο του Διδυμοτείχου, ενώ τα άλλα δύο ματς που μένουν είναι το εντός έδρας ματς τον Ορέστη Ορεστιάδας και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΠΑΕ Ριζίων. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυριαζίδης με βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κίτσο.

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ:Χατζησταύρου, Χατσατριάν, Μιχαηλίδης, Σουγιολτζής, Ασταπάκης, Μαμρικισβίλι, Ρήγας, Μουχτάρης, Χριστοφορίδης, Κομεσίδης, Τρανόπουλος

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Συριτούδης, Τσιτσκάρης, Ζιαρτούδης, Κοτζά, Κουρδάκης, Πετρόπουλος, Θεμελάκης, Τζανετάκος, Σκερλετίδης, Γιαννόπουλος, Ιντζές