Δεν έπαιξε στον τελικό ο Βαρσαμίδης και… ηττήθηκε από την Ατλέτικο η Κ15 του ΠΑΟΚ στο «We love football»

H K15 του ΠΑΟΚ έχοντας και τον Εβρίτη Στέφανο Βαρσαμίδη στην σύνθεσή της, έφτασε μέχρι τον τελικό του διεθνούς τουρνουά «We love football», αποκλείοντας μεταξύ άλλων Άγιαξ και Γιουβέντους, ωστόσο στον τελικό ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και κατέκτησε την την δεύτερη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό οι Αλέξης Αλεξιάδης και Γιάννης Αμπατζίδης δεν χρησιμοποίησαν αυτήν την φορά τον Βαρσαμίδη, όπως είχαν κάνει σε δύο από τα προηγούμενα παιχνίδια του τουρνουά που έφερε στην Μπολόνια ορισμένες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για αυτές τις ηλικίες.

Οι Ισπανοί προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν τρία τα τέρματά τους, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ο Δικέφαλος συνέχισε να προσπαθεί με την ίδια ένταση. Μείωσε σε 3-1 και λίγο μετά έχασε εξαιρετική ευκαιρία για να μειώσει σε 3-2.

Υπενθυμίζουμε ότι στη φάση των ομίλων ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Αγιαξ, 1-0 της πρωταθλήτριας Ιταλίας Αταλάντα, ενώ έχασε 2-1, στις καθυστερήσεις του αγώνα, από την Γιουβέντους, χωρίς να του στοιχίσει την πρόκριση στην τετράδα. Στον ημιτελικό κέρδισε 1-0 την μικτή ομάδα επίλεκτων της Β’ Ιταλίας.

Όπως υπενθυμίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι σαφώς σημαντικό να τονίσουμε ότι στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Ντόρτμουντ, η Μίλαν, η Ιντερ, η Αντερλεχτ,  η Φιορεντίνα, φυσικά η Μπολόνια, η Τορίνο, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Το τουρνουά We Love Football διεξήχθη για πρώτη φορά και στοχεύει στο να καθιερωθεί ως ένα άτυπο Champions League νέων. Κρίνοντας από το επίπεδο των συμμετεχόντων, δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως ήδη πρόκειται για το σημαντικότερο τουρνουά στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

«Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Tαλιχμανίδης Χρήστος, Μπαταλαμάς Αθανάσιος,  Βουτσάς Χρήστος, Τάχατος Ευστάθιος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Μουτζούρης Αγγελος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Πουρνάρας Θεόδωρος, Βρακάς Γεώργιος, Μπούμπας Κωνσταντίνος, Καλφούντζος Δημήτριος, Μαχαιρίδης Χρήστος, Ξυφιλίνος Δημήτριος, Προβατίδης Ανέστης, Ατματζίδης Σπυρίδων, Γεωργιάδης Ζαχαρίας, Μπαταλαμάς Αναστάσιος, Βαρσαμίδης Στέφανος, Γκουτζιουρίδης Θεόδωρος, Γρόσδης Βασίλειος.

Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές Αλεξιάδης Αλέξανδρος, Αμπατζίδης Ιωάννης, ο γενικός αρχηγός Ιωσηφίδης Κωνσταντίνος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Πετρόπουλος Βασίλειος, ο φυσιοθεραπευτής Γκάγκαλης Γεώργιος και ο φροντιστής Μπαμπάτσης Ευάγγελος», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.