A2 Ανδρών: Ο Αντωνιάδης νίκησε τον Ζλατιλίδη και «σφραγίζει» παρουσία στα μπαράζ ανόδου

H Ροδίων Άθλησις του Ορεστιαδίτη πρώην προπονητή του ΑΟΟ Νίκου Αντωνιάδη νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον ΟΦΗ του πρώην προπονητή στις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Ζλατιλίδη και χρειάζεται πλέον μία νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια στον Ά Όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 2η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου στην Volley League.

Με ανεβασμένη ψυχολογία, τη συμπαράσταση του κόσμου οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη πήραν άνετα  το πρώτο σετ με 25-13, ενώ οι Κρητικοί πάλεψαν φιλότιμα στο δεύτερο. Τελικά, οι Ροδίτες (στους οποίους υπενθυμίζεται ότι αγωνίζονται ο Βασίλης Προδρομίδης του ΑΟΟ αλλά και ο Γιάννης Καβαρατζής του Εθνικού) ήταν ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία και κέρδισαν με 26-24, ενώ πήραν πολύ εύκολα το τρίτο σετ με 25-17.

Με τη νίκη αυτή η Ροδίων Άθλησις έχει 37 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο Κύζικο που έχει 42. Η τρίτη ομάδα είναι με 31 βαθμούς ο ΟΠΕ Ρεθύμνου και με δεδομένο ότι απομένουν μόλις δυο αγωνιστικές για το τέλος, η ομάδα της Δωδεκανήσου θέλει μόλις έναν βαθμό για να σφραγίσει μαθηματικά την δεύτερη θέση, κάτι που ήδη έχει κάνει καθώς ακόμα και αν γνωρίσει καθαρές ήττες με Μίλωνα εντός και Μυτιλίνη εκτός, θα πρέπει να κάνει το απόλυτο με δυο τρίποντα και το Ρέθυμνο που έχει ωστόσο δύσκολες αποστολές με Πανελλήνιο στην Κυψέλλη και ΟΦΗ στην Κρήτη.