Γ’ Εθνική: Και μαθηματικά στο τοπικό ο Έβρος Σουφλίου! Όσα έγιναν στο ματς με τον Καμπανιακό

Ο Έβρος Σουφλίου γνώρισε άλλη μια ήττα στο πρωτάθλημα, αυτήν την φρά από τον Καμπανιακό, με αποτέλεσμα να γίνει και μαθηματικά η δεύτερη ομάδα που υποβιβάζεται στα τοπικά πρωταθλήματα. Επιστρέφει μετά από σχεδόν πέντε χρόνια στο τοπικό της ΕΠΣ Έβρου, καθώς η νίκη του επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δεν είχε συνέχεια και αποχαιρετά την κατηγορία έχοντας διαφορά 20 βαθμών από τη σωτηρία 6 αγώνες πριν το τέλος.

Στο γήπεδο της Χαλάστρας ο Έβρος Σουφλίου γνώρισε ήττα με με σκορ 3-1. Όπως αναφέρει το kampaniasports, από όπου και η φωτογραφία της αναμέτρησης, στο 10΄ο Πάλλας άνοιξε το σκορ και με την συμπλήρωση του 20λέπτου ο Χρήστου πέτυχε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων. Το 2-0 έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου στο υπόλοιπο του αγώνα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και αφού πρώτα έχασε κλασσικές ευκαιρίες, ο Πάλλας διεύρυνε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι γηπεδούχοι επαναπαύτηκαν και οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία φτάνοντας με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Κηπουρού. Τελικά μείωσαν στο σκορ σε 3-1 στο 82′ με τον Τζελέπη, ωστόσο όλα είχαν ήδη κριθεί και το παιχνίδι έχασε το ενδιαφέρον του στα τελευταία λεπτά.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Κηπουρός, Σταυρόπουλος, Λορέντζο, Γαβανάς, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλλιος, Πάλλας, Χρήστου, Κουντουράς, Προβατίδης. Επαιξαν ως αλλαγές και οι Βούζας, Τσακίρης, Κορκότζελος.
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Λιολιοσίδης, Μπάμνιος, Ζάχος, Χατζάκος, Λίτσιος, Χιζανασβίλι, Μεμέτ, Δραγανίδης, Μερτίκας, Ευφραιμίδης, Τζελέπης.