ΕΠΣ Ξάνθης: Και μαθηματικά ανέβηκαν στην Α’ Κατηγορία Παύλος Μελάς Κουτσού και Κεντητή!

Με πέντε στροφές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης οι δύο πρωτοπόροι Παύλος Μελάς Κουτσού και Κεντητή εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο τους στην Α’ Κατηγορία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

koutsoΟ φιναλίστ του Κυπέλλου Παύλος Μελάς Κουτσού ο οποίος το Σάββατο είχε ρεπό, είδε με ικανοποίηση τα αποτελέσματα και έχοντας ακόμη πέντε παιχνίδια μπροστά του πανηγυρίζει την άνοδο στην Α’ κατηγορία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Σάκη Καρασερίδη παρά τις μεταπτώσεις στην σαιζόν και τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά κατάφερε πέντε στροφές πριν το τέλος να πάρει την πολυπόθητη άνοδο και πλέον στοχεύει μέχρι το φινάλε να διατηρηθεί στην κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά απο 19 ματς το Κουτσό έχει 44 βαθμούς με απολογισμό 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, έχοντας σκοράρει 51 τέρματα και δεχτεί μόλις 13.

kentitiΗ νεανική ομάδα του ΑΟ Κεντητής με πολύ ταλέντο ειδικά στην γραμμή κρούσης της κατάφερε μετά απο μια σταθερά καλή σαιζόν και έχοντας μπροστά της τέσσερα παιχνίδια ακόμα, έχει να κάνει και ρεπό, εξασφάλισε την άνοδο της στην Α’ κατηγορία πιάνοντας μάλιστα και τον Παύλο Μελά στην κορυφή. Η ομάδα της Κεντητής με τη μεγάλη νίκη μέσα στο Σέλινο επί του Άτλα όχι μόνο προσπέρασε την αντίπαλο της αλλά εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της. Η ομάδα της Κεντητής μετά απο 20 παιχνίδια που έχει δώσει έχει 44 βαθμούς με απολογισμό 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, έχοντας σκοράρει 48 τέρματα και δεχτεί 25.

Πολύ κοντά στην άνοδο είναι και ο Άτλας Σελίνου που έχει 42 βαθμούς μετά απο 20 παιχνίδια, 15 βαθμούς περισσότερους απο την Μέλισσα που είναι η μόνη που μπορεί να την φτάσει εκτός εξάδας καθώς σε 19 παιχνίδια έχει 27 βαθμούς. Το Σέλινο δεν πανηγυρίζει απο αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί είχε χάσει στην Μέλισσα με 1-0 ενώ οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Σέλινο για τον δεύτερο γύρο την τελευταία αγωνιστική, με τον Άτλα δεδομένα να μην χρειάζεται να φτάσει μέχρι τότε, καθώς πιθανότατα και απο το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου(2/4) με τις Ελπίδες Ξάνθης στο Σέλινο να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία

Θυμίζουμε πως μετά τις αλλαγές που θα έχουμε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης τη νέα σαιζόν, οπού θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες με 10 ομάδες(Super Extra, Α’ και Β’) και όσοι περισσεύουν θα παίξουν στην Γ’, απο το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας σε αυτό τις Α’ θα πάρουν την άνοδο συνολικά 6 ομάδες ενώ και ο 7ος θα πάρει την άνοδο σε περίπτωση που ο πρωταθλητής της μεγάλης κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης πάρει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ