ΕΠΣ Ξάνθης: Καθιστική διαμαρτυρία εναντίον της διαιτησίας απο τον ΠΑΣ Φιλίων!

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν ποδοσφαιριστές και διοίκηση του ΠΑΣ Φιλίων να εκφράσουν τα παράπονα τους για τις διαιτησίες που τυγχάνουν τελευταία, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση του, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλων Ξάνθη να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο λινκ που υπάρχει κάτω απο την ανακοίνωση οι παίκτες των Φιλίων κατά την διάρκεια του αγώνα κάθισαν στον αγωνιστικό χώρο για ένα λεπτό θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν την αντίδραση τους, και προς τιμήν τους οι παίκτες του Απόλλων Ξάνθης δεν έκαναν επίθεση αλλά έπαιζαν πασούλες στην άμυνα μέχρι να σηκωθούν οι αντίπαλοι τους και να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Φιλίων που συνοδεύει το βίντεο της καθιστικής διαμαρτυρίας:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Σ. ΦΙΛΙΩΝ έχει την ηθική υποχρέωση απέναντι στους φίλους της ομάδας αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου να προβεί σε δημόσια διαμαρτυρία για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η διαιτησία την ομάδα μας, έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ανοχής του ανθρώπινου λάθους.

Ουδέποτε μέχρι σήμερα προβήκαμε σε κρίσεις κατά αποφάσεων διαιτητών, κι αυτό όχι γιατί δεν υπήρξαν σοβαρά διαιτητικά λάθη, αλλά γιατί θεωρούμε ότι έπρεπε να συμβάλλουμε στην διατήρηση ενός ήρεμου και πολιτισμένου κλίματος, σε σημείο τέτοιο που από ορισμένους η σιωπή αυτή εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια, με ΜΕΛΙΣΣΑ ΞΑΝΘΗΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ έπεσε θύμα εξόφθαλμων “διαιτητικών λαθών” που επηρέασαν την εξέλιξη των αγώνων..

Τόσο στον εκτός έδρας αγώνα με την ΜΕΛΙΣΣΑ , όσο και στον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝ, ο διαιτητής ήταν κ. ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ.

Ειλικρινά λυπούμαστε για το επίπεδο της διαιτησίας στο νομό μας.”

https://www.facebook.com/828820667230613/videos/925105274268818/