Ένα μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ καταρρίφθηκε στην Αλεξανδρούπολη κατά την διάρκεια της Ορφικής Συνάντησης!

Η τρίτη Ορφική Συνάντηση Στίβου που διοργάνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αποτελεί πλέον ιστορία, έσπασε ένα μεγάλο ρεκόρ πιάνοντας τετραψήφιο αριθμό συμμετοχών αλλά στην διάρκειά της σημειώθηκε και ένα σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο Οδυσσέας Μουζενίδης του Κένταυρου Χαλκιδικής, έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής στην κατηγορία των παίδων που σπάει το ψυχολογικό όριο των 20 μέτρων, αφού σημείωσε επίδοση 20.01μ που κανένας άλλος Έλληνας αθλητής δεν έχει καταφέρει να σημειώσει στο πέρασμα των ετών, στη συγκεκριμένη ηλικία.

Με την επίδοση αυτή, ο Μουζενίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αφήνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου τον Γιάννη Δομάση του “Διομήδη” Ξάνθης που παρότι είναι παμπαίδας τα πήγε εξαιρετικά με αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας, ρίχνοντας την σφαίρα στα 15,33 . Η επίδοσή του ήταν το highlight της διοργάνωσης, στην οποία συμμετείχαν περίπου 1.050 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 6 ως 17 ετών.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχουν τα πλήρη αποτελέσματα από τους αγώνες, μόλις επισημοποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ