ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ζωντανές στο κυνήγι του τίτλου οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης, ήττα του ΓΑΣ απο τους Πάνθηρες στην Καβάλα

Με δύο στροφές να απομένουν Πάνθηρες Καβάλας και Ασπίδα Ξάνθης συνεχίζουν την μάχη σώμα με σώμα για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με τις Καβαλιώτισσες να έχουν το προβάδισμα.

Τα κορίτσια της εξαιρετικής φέτος ομάδας των Πάνθηρων Καβάλας κέρδισαν με μεγάλη άνεση την ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή με 66-24 και διατήρησαν το προβάδισμα του ενός πόντου απο τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης που κέρδισαν με 61-44 τους Τιτάνες στην Δράμα. Στο άλλο ματς του ομίλου ο Αστέρας Καβάλας κέρδισε με 66-48 τους Ίκαρους Σερρών και διατήρησε και αυτός τις, έστω και λίγες, ελπίδες για την πρωτιά.

Τα κορίτσια του Νεδίμ Καρά Αχμέτ έχουν μπροστά τους το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή και το εντός στο φινάλε του πρωταθλήματος με τους Ίκαρους Σερρών, ελπίζοντας οι Πάνθηρες να μην κερδίσουν το ντέρμπι της Καβάλας με τον Αστέρα, καθώς δεν αναμένεται να έχουν πρόβλημα στην Δράμα κόντρα στους Τιτάνες. Τέλος τα κορίτσια του ΓΑΣ που έκαναν μια αξιόλογη πορεία στο φινάλε του πρωταθλήματος έχουν εντός έδρας την Ασπίδα ενώ τελευταία αγωνιστική θα παίξουν στην Καβάλα με τον Αστέρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κορασίδων και πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία:

Τιτάνες Δράμας – Ασπίς 2001 Ξάνθης 44-61

Πάνθηρες Καβάλας – ΓΑΣ Κομοτηνή  66-24

Αστέρας Καβάλας – Ίκαροι Σερρών 66-48

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Πάνθηρες Καβάλας  15(7-1)

2. Ασπίς 2001 Ξάνθης   14(6-2)

3. Αστέρας Καβάλας  13(5-3)

4. ΓΑΣ Κομοτηνή  10(3-5)*

5.Τιτάνες Δράμας   10(2-6)

6. ‘Ικαροι Σερρών  8(1-7)*

*ΓΑΣ Κομοτηνή και Ίκαροι Σερρών έχουν ένα μηδενισμό.