Αποχωρεί ο Λουτσέσκου από την Ξάνθη! Οι τρεις Έλληνες προπονητές που φημολογούνται για αντικαταστάτες του…

Τρεις αγωνιστικές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Super League και αυτές φαίνεται πως θα είναι οι τελευταίες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθη.

Ο Ρουμάνος θεωρείται από πολλούς το λαχείο που βρήκε ο Χρήστος Πανόπουλος, μετά το επεισοδιακό διαζύγιο με τον Σάκη Τσιώλη. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια αποδόμησής του από μερίδα μέσων τοπικών ενημέρωσης που θεωρούνται ότι απηχούν τις απόψεις της διοίκησης, κάτι που εκτιμάται ότι δημιουργεί το κλίμα για να έρθει πιο… ομαλά η επικείμενη λύση της συνεργασίας.

Παράλληλα, εάν επρόκειτο να συνεχίσει στην Ξάνθη, εκτιμάται ότι αυτό θα είχε κλείσει και θα είχε ήδη ανακοινωθεί, όπως συνέβη σε προηγούμενες φορές. Κατά καιρούς έχουν υπάρξει δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά και του Ολυμπιακού για το πρόσωπό του, ωστόσο ο ίδιος ο Λουτσέσκου τα έχει διαψεύσει λέγοντας ότι δεν συζητά με κανέναν όσο έχει συμβόλαιο με την Ξάνθη, δηλαδή για άλλον… ένα μήνα.

Σε κάθε περίπτωση, όλα συγκλίνουν ότι ο Λουτσέσκου αποχωρεί από τον πάγκο της Ξάνθης και σε αυτό το πλαίσιο, η  SportDay του Σαββάτου έχει ένα σχετικό δημοσίευμα, όπου αναφέρει επίσης ότι ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει από τον ακριτικό σύλλογο, αλλά αποκαλύπτει και ότι η διοίκηση ήδη να έχει έρθει σε επαφή με κάποιους Έλληνες προπονητές.

Μάλιστα κατονομάζει και ποιοι είναι αυτοί. Ο λόγος για τον Άκη Μάντζιο, τον Γιάννη Πετράκη και τον Νίκο Παπαδόπουλο οι οποίοι, σύμφωνα πάντα με την αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα, βρίσκονται ψηλά στην λίστα της διοίκησης της Skoda Ξάνθη. Το δημοσίευμα καταλήγει με την εκτίμηση ότι ο 47χρονος Λουτσέσκου «αναμένεται να συνεχίσει εκτός Ελλάδας την καριέρα του».