Στην Ξάνθη η Βούλα Παπαχρήστου (και το μετάλλιο) αμέσως μετά την επιστροφή της από το Πόρτλαντ

Στην Ξάνθη βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η Βούλα Παπαχρήστου, πριν καν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Πόρτλαντ, όπου σημείωσε την μεγαλύτερη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό (μαζί με το μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη στο επικοντώ).

Η αθλήτρια του τριπλούν αισθάνεται πλέον «δική της» την πόλη και γενικά την περιοχή της Θράκης, λόγω της καταγωγής του συζύγου της Λάζαρου Χαριτωνίδη. Βρέθηκε λοιπόν μαζί του, με την κόρη τους και μαζί με μερικούς ακόμα φίλους τους στο «Aeras Coffee Bar» για το οποίο έσπευσε να γράψει: «Το καλύτερο μαγαζί της Ξάνθης είναι δικό μας και με τους καλύτερους ανθρώπους να το περιβάλλουν!!!».

Αυτήν την ανάρτησή της στο facebook έσπευσε να την συνοδεύσει με την συγκεκριμένη (τριπλή) φωτογραφία και το τραγούδι της Τίνα Τάρνερ «Simply the best». Όπως γίνεται αντιληπτό, μέσα σε λιγότερες από τρεις ώρες απέσπασε πάνω από 200 likes αλλά και πολλά σχόλια, με ένα από αυτά να αναφέρει: «Με το καλό να υποδεχθούμε εδώ και το μετάλλιο από την Βραζιλία…!!!».