Προπόνηση με απουσίες και βροχή για την Ξάνθη

Κάτω από δύσκολες συνθήκες και συνεχή βροχόπτωση, το πρωινό της Παρασκευής η Ξάνθη συνέχισε την προετοιμασία της για τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Με τις γνωστές απουσίες των διεθνών Δημήτρη Γούτα και Κασά Καμαρά αλλά και τους Μανώλη Παπαστεριανό, Πέτρο Ορφανίδη να ακολουθούν ατομικά προγράμματα, η ξανθιώτικη ομάδα πραγματοποίησε την σημερινή της προπόνηση.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης στο ξεκίνημα, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και passing game στη συνέχεια και τακτική στο τελευταίο κομμάτι, περιλάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στην αμυντική λειτουργία και στην επιθετική ανάπτυξη χωρίζοντας τους παίκτες σε ομάδες στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι παίκτες της Ξανθης έχουν την ευκαιρία για ξεκούραση καθώς θα επιστρέψουν στα γήπεδα την Δευτέρα το απόγευμα (17:00) για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πλατανιά εκτός έδρας.