Υπό βροχή η παρέλαση στην Ξάνθη – Ντύθηκε στα λευκά το Δασικό Χωριό

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Ξάνθη, την Παρασκευή, με το σκηνικό του καιρού να θυμίζει χειμώνα.

Στην πόλη η μαθητική παρέλαση αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή από το πρωί ενώ παρέλασαν μόνο οι σημαιοφόροι, ο Στρατός και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής.

Το καθιερωμένο τελετουργικό πραγματοποιήθηκε κανονικά ενώ την Κυβέρνηση εκπροσώπησε, για ακόμη μια φορά, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κος Κώστας Ζαγναφέρης.

Στο υπόλοιπο τDesktop_00005μήμα του Νομού αρκετά ήταν τα σχολεία που παρά την βροχόπτωση αποφάσισαν να παρελάσουν ακολουθώντας το πρόγραμμα της επετείου όπως αυτό είχε προκαθοριστεί.

Στα λευκά το Δασικό Χωριό
Την ίδια στιγμή στην ορεινή περιοχή έκανε την εμφάνισή του, για ακόμη μια φορά φέτος, το χιόνι με το Δασικό Χωρίο να ντύνεται ξανά στα λευκά.

Οι νυφάδες του χιονιού που ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας είχαν ήδη κάνει αισθητή την παρουσία τους, άρχισαν να πυκνώνουν με αποτέλεσμα σε αρκετές περιοχές του ορεινού τμήματος του Νομού να το στρώσει, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα.

ΠΗΓΗ: www.xanthinea.gr