Με Γιανναράκη απέναντι σε Μπάρτσα και όχι μόνο στο Άμστερνταμ η Κ17 του Ολυμπιακού για το Future Cup!

Για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας, το Άμστερνταμ, αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή της Κ-17 του Ολυμπιακού που θα συμμετάσχει στο σπουδαίο τουρνούα “Future Cup” που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Άγιαξ, με την ομάδα του Πειραιά να έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο μαζί με την Μπαρτσελόνα, την Μπενφίκα και την Άντερλεχτ.

giannarakisΣτην αποστολή των Πειραιωτών βρίσκεται και ο Κομοτηναίος αμυντικός Θανάσης Γιανναράκης, εκτός έμεινε ο Γιώργος Ξενιτίδης που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Παίδων και θα ταξιδέψει στην Γαλλία για την Elite Round(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Οι Έφηβοι των “ερυθρολεύκων” θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 14:00(ώρα Ελλάδος) την Άντερλεχτ και στις 17:00 την Μπενφίκα ενώ την Κυριακή στις 12:30 θα παίξουν με την Μπαρτσελόνα. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 28/3 με τους αγώνες κατάταξης. Στον άλλο όμιλο είναι ο Άγιαξ, η Άρσεναλ, η Σάλτσμπουργκ και η “Right to Dream” από τη Γκάνα.

Στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά πέρα απο τον Κομοτηναίο Θανάση Γιανναράκη(φωτο αριστερά) είναι και οι: Σκαφίδας, Χατζηχρήστου, Μανωλάκης, Αγιώτης, Παπαδογιωργάκης, Αμπάρα, Φλέγκας, Πέιος, Γκλεγκλές, Κατσούκης, Χατζηιωαννίδης, Τσιμπούκας, Ορφανίδης, Τσερκώνης, Νίκας, Βαλοτάσιος, Τσιριγώτης.

Ενώ πέρα απο τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μαυρογενίδη την αποστολή θα συνοδεύσουν και οι: Μάκης Βενιαμίν, Νίκος Κολοκυθάς, Ανδρέας Περιμένης, Γιώργος Αμανατίδης και Δομένικος Μασούλας.