Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής και οι αντίπαλοι για Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής

Με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών, με το παιχνίδι της αγωνιστικής να διεξάγεται στη Γέφυρα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη ΧΑΝΘ.

Η Ασπίδα Ξάνθης μετά τη νίκη επί της πρωτοπόρου Γέφυρας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΒΑΟ. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη αλλά και η ήττα της ΧΑΝΘ έχουν φέρει την ψυχολογία στα ύψη για την ομάδα της Ξάνθης που κρατάει την άνοδο στα χέρια της. Αντίθετα η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και παίζει το τελευταίο του χαρτί για τη σωτηρία, αν και δύσκολα θα τα καταφέρει.

Τον Ορφέα Νέου Σκοπού υποδέχεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή, με την ομάδα της Κομοτηνής να έρχεται από ακόμα μία καλή εμφάνιση, που όμως δεν συνοδεύτηκε και από το ροζ φύλλο αγώνα. Ο ΓΑΣ δεν έχει κάποιο στόχο στο πρωτάθλημα και θέλει απλώς να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Τον ίδιο στόχο έχει και η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία σώθηκε και μαθηματικά την περασμένη αγωνιστική, αν και έχασε εντός έδρας από την Ελευθερούπολη, την οποία μάλιστα κέρδιζε με 5 πόντους στο τελευταίο λεπτό. Η έτερη ομάδα της πόλης της Κομοτηνής αγωνίζεται στην Καλαμαριά με την Αρετσού και έχει σαν στόχο την καλή εμφάνιση, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και καίγεται για τη νίκη.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της ερχόμενης Κυριακής ξεκινάνε στις 18:00 το απόγευμα, εκτός από την αναμέτρηση Γέφυρα – ΧΑΝΘ που αρχίζει στις 17:00 και την αναμέτρηση Ελευθερούπολη – Χαλκηδόνα που διεξάγεται το Σάββατο στις 17:00. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 26 Μαρτίου

Κ.Γ. Ποταμουδιών:  Ελευθερούπολη – Χαλκηδόνα

Κυριακή 27 Μαρτίου

Κ.Γ. ΒΑΟ:  ΒΑΟ – Ασπίδα Ξάνθης

ΔΑΚ Καλαμαριάς:  Αρετσού – ΑΕ Κομοτηνής

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΓΑΣ Κομοτηνή – Ορφέας Ν. Σκοπού

Κ.Γ. Γέφυρας:  Γέφυρα – ΧΑΝΘ

Κ.Γ. Περαίας:  Ζέφυρος 02 – Αγία Βαρβάρα

Κ.Γ. Μουδανιών:  Γαλάτιστα – Ίκαροι Σερρών