Το αντίο του Παντελίδη στον Πανθρακικό μετά την λύση της συνεργασίας τους!

Παρελθόν αποτελεί απο το τεχνικό τιμ του Πανθρακικού ο μέχρι πρότινος γυμναστής της ομάδας, αν και η ομάδα του Πανθρακικού δεν έχει βγάλει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, με τον Κατερινιώτη γυμναστή με ανάρτηση του στο facebook να αποχαιρετά την ομάδα της Κομοτηνής, ευχαριστώντας παράλληλα όλο τον κόσμο με τον οποίο συνεργάστηκε στην ομάδα του Πανθρακικού.

O Σταύρος (Σάκης) Παντελίδης γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1976 και ο μόνιμος τόπος διαμονής του είναι η Κατερίνη. Είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ-Α.Π.Θ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος προπονητή Α΄ κατηγορίας. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1996 ως προπονητής της ακαδημίας Θερμαϊκού Κορίννου και συνέχισε στην ακαδημία του Δήμου Πύδνας και στη Μικτή Ομάδα (παιδικά) της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Το ντεμπούτο του ως γυμναστής το έκανε στον Εθνικό Κατερίνης ενώ ακολούθησε και ο Αιγινιακός. Και στις δύο ομάδες διετέλεσε και βοηθός προπονητή. Την τριετία 2006-2009 εργάστηκε ως γυμναστής και βοηθός προπονητή στον Πιερικό. Από το 2009 έως το 2014 ήταν στον πάγκο του Παναιτωλικού, Πανσερραϊκού, Πλατανιά Χανίων, ΑΕΛ Καλλονή, Ηρακλή και Άρη. Ο Σάκης Παντελίδης εργάστηκε στον Πανθρακικό σε δύο περιόδους, αρχικά στην Football League από το καλοκαίρι του 2010 έως και τον Οκτώβριο τις ίδιας χρονιάς, ενώ η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε ξανά στην Super League πλέον από το Νοέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παντελίδη στο facebook με την οποία ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον Πανθρακικό:

“Η σημερινή μου αποχώρηση από την οικογένεια του Πανθρακικού, αφήνει πολλά συναισθήματα και πολλές ευχάριστες αναμνήσεις κατά την διάρκεια της δεύτερης παρουσίας μου στην ομάδα με αποκορύφωμα την περυσινή σωτηρία της σε σημείο που δεν το πίστευε κανείς.

0Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν ξανά και βρέθηκα στην Κομοτηνή για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα , τον κ.Τζελεπη και τον κ.Καραολάνη , τον άνθρωπο που καθημερινά ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο τον κ. Μαυρομάτη , τους προπονητές ( Ροκα , Ελευθερόπουλο , Χατζηνικολαου , Στοινοβιτς ) τους άμεσους συνεργάτες ( Αγγελόπουλο , Πλαβούκο , Βενετίδη , Κάντα ) , την υπεύθυνη αποκατάστασης Μένια, τους φυσιοθεραπευτές ( Δήμητρα, Αρουτ και Αχμετ ) , τον γιατρό κ. Επαγγέλη , τους φροντιστές που καθημερινά δίνουν τον εαυτό τους , το προσωπικό του γραφείου και τους εξωτερικούς συνεργάτες που με βοήθησαν λειτουργικά στο έργο μου και στον κόσμο του Πανθρακικού που με αγκάλιασε ξανά και μου έδειξε την δέουσα εκτίμηση.

Τέλος , όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την γνήσια σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης που αναπτύξαμε, με την ελπίδα στο μέλλον να ξαναδουλέψουμε μαζί….”