Στο Κιλκίς με την Εθνική Εφήβων οι Τσέλιος και Χαραλαμπίδης ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχοντας στις τάξεις της τους Σωκράτη Χαραλαμπίδη και Παρασκευά Τσέλιο του Εθνικού Αλεξ/πολης βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του πρότυπου αθλητικού κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ στο Κιλκίς, απ’ όπου θα αναχωρήσει την ερχόμενη Τετάρτη 30/3 για την Σερβία.

Υπενθυμίζουμε ότι την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού παίρνει απευθείας η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση στους 8 ομίλους θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων (στις αρχές Ιουλίου) για τα δύο τελευταία εισιτήρια.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στις 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Ατέρμωνα σε φιλική αναμέτρηση τον Μακεδονικό και θα ακολουθήσουν δύο ακόμη φιλικά με την Νίκη Αιγινίου (το Σάββατο 18:30 στο Αιγίνιο και τη Δευτέρα στις 18:30 στον Ατέρμωνα).

«Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε και υπάρχει μεγάλη διάθεση απ’ όλους μας… Είμαστε στη δεύτερη μέρα και γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μια δύσκολη αποστολή καθώς και οι τρεις ομάδες είναι δυνατές. Εμείς θέλουμε να παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και στους τρεις αγώνες και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Άρης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Αυτή η διοργάνωση είναι η πρώτη επίσημη διοργάνωση για τα παιδιά σε επίπεδο Εφήβων, κάτι που ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Ότι εικόνα έχουμε λοιπόν είναι σε επίπεδο Παίδων, παρόλο που κάποιοι έχουν ήδη συμμετοχές και στην Εφήβων και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και το απρόβλεπτο…»

Οι Άρης Αγγελόπουλος, Νίκος Ζαλμάς έχουν καλέσει στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων τους:
Γεώργιος Παπαλεξίου (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)
Παρασκευάς Τσέλιος (Εθνικός Αλεξ/πολης)
Σωκράτης Χαραλαμπίδης (Εθνικός Αλεξ/πολης)
Γεώργιος Χατζηγεωργίου (ΑΣ Πανερυθραϊκός)
Σπυρίδων Βελούδης (ΑΣ Πανερυθραϊκός)
Δημοσθένης Λινάρδος (ΑΟ Θησέας)
Γεώργιος Κανελλόπουλος (ΕΑ Πατρών)
Ανδρέας Κάββουρας (ΕΑ Πατρών)
Οδυσσέας Αδάμ (Leaf Elite)
Κυριάκος Σπυριούνης (ΑΟΝΣ Μίλων)
Φροίξος Κωτσάκης (ΑΟ Καλαμάτα 80)
Στυλιανός Τζιουμάκας (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)
Αντώνιος Μπουράκης (Ηρακλής Πετισφαίριση 2015)
Δημήτριος Χρηστινίδης (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου)
Κωνσταντίνος Καπετανίδης (ΤΑΕΣ Πήγασος Πολίχνης)

Το πρόγραμμα των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι το εξής:
31/3/16, 20.00, Εσθονία – Ελλάδα
2/4/16, 17.30, Ελλάδα – Λευκορωσία
3/4/16, 17.30, Ελλάδα – Σερβία