Σπάει τα ρεκόρ ο Αίολος Αστακού του Κουταλιανού

Σπάει τα ρεκόρ και τρελαίνει κόσμο! Ο λόγος για τον Αίολο Αστακού, του οποίου προπονητής είναι ο πρώην βοηθός προπονητή του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής και πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ Μιχάλης Κουταλιανός.

Η ομάδα από τη Δυτική Ελλάδα μετέχει στο 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας και είναι η μόνη αήττητη ομάδα στα πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών της ΕΟΚ. Με το 21-0 που έχει μέχρι αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει και έχει σπάσει δύο ρεκόρ από το περσινό πρωτάθλημα, στο οποίο μετείχαν και η Ασπίδα Ξάνθης με τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Αυτό του καλύτερου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα, το οποίο είχαν οι Μαχητές Δόξα Πεύκων με 15 νίκες και αυτό των συνεχόμενων νικών, καθώς ο Προμηθέας Πατρών έκανε πέρσι 19 συνεχόμενες νίκες.

Το μόνο ρεκόρ που μένει να σπάσει ο Αίολος Αστακού είναι να πάρει το πρωτάθλημα αήττητος. Με εφτά αγωνιστικές να απομένουν ο Αίολος βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΛ, την οποία αντιμετωπίζει στη Λάρισα στις 10 Απριλίου και σε περίπτωση που κερδίσει και την ομάδα της Λάρισας φτάνοντας αήττητος μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει πάρει και μαθηματικά την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.