Μόνο στον τελικό του Βορρά θα βρεθούν οι ΕΠΣ Ξάνθης και Θράκης! Η κλήρωση του Uefa Region’s Cup

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση για το Uefa Region’s Cup, με τις δύο ομάδες της Θράκης που θα μετέχουν να μπορούν να βρεθούν μόνο αν καταφέρουν αμφότερες να φτάσουν στον τελικό του Βορρά.

Όπως σας αναφέραμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ (θυμηθείτε ΕΔΩ) οι ομάδες του Βόρειου ομίλου θα παίξουν ένα ματς περισσότερο, καθώς μετέχουν πέντε Ενώσεις σε σχέση με τις τέσσερις που μετέχουν στο Νότιο όμιλο. Οι δύο ομάδες της Θράκης γλύτωσαν το πρώτο ματς καθώς πέρασαν άνευ αγώνα την πρώτη αγωνιστική, στην οποία κληρώθηκαν να αναμετρηθούν την Τετάρτη 30 Μαρτίου η ΕΠΣ Κιλκίς εναντίον της ΕΠΣ Κοζάνης.

Στην 2η αγωνιστική η νικήτρια του ζευγαριού ΕΠΣ Κιλκίς – ΕΠΣ Κοζάνης θα αναμετρηθεί με την ΕΠΣ Ξάνθης, στην αναμέτρηση που θα γίνει την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 16:00 στο Ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης. Την ίδια μέρα και ώρα η ΕΠΣ Θράκης θα υποδεχτεί στο Ενωσιακό της γήπεδο την ΕΠΣ Δράμας. Αν καταφέρουν οι δύο ομάδες της Θράκης να περάσουν το εμπόδιο των αντιπάλων τους θα αναμετρηθούν στον τελικό του Βορρά σε αγώνα που θα γίνει στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί γηπεδούχος, σε νέα κλήρωση που θα γίνει. Με την νικήτρια να αντιμετωπίζει σε ουδέτερη έδρα τον νικητή του Νότιου ομίλου με την πρωταθλήτρια να καλείται να εκπροσωπήσει  την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Κύπελλο της UEFA

Θυμίζουμε πως στους αγώνες θα λάβουν μέρος ποδοσφαιριστές που θα έχουν συμπληρώσει το 19ο  (γεννηθέντες έως 1-8-1997 και πριν) και θα είναι κάτω του  40ου έτους της  ηλικίας τους (να μην έχουν συμπληρώσει το 40ο έτος στην 1η αγωνιστική της Διοργάνωσης, (γεννηθέντες από 1-8-1976 και μετά), μη επαγγελματίες (ερασιτέχνες), δηλαδή σε όλη τους την καριέρα να μην έχουν υπογράψει επαγγελματικό δελτίο. Επίσης να σημειώσουμε πως με βάση την προκήρυξη προπονητές των ομάδων θα είναι οι Ενωσιακοί προπονητές κάθε ΕΠΣ που ήταν και στις μεικτές ομάδες.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που αναδείχτηκαν:

Βορράς

30/3, Ωρα 15:00: ΕΠΣ Κιλκίς – ΕΠΣ Κοζάνης

3/4, Ωρα 16:00: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Κιλκίς/ΕΠΣ Κοζάνης

3/4, ‘Ωρα 16:00 ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας

Νότος

3/4, Ώρα 16:00: ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης – ΕΠΣ Άρτας

3/4, Ωρα 16:00: ΕΠΣ Εύβοιας – ΕΠΣ Χανίων