Με Βαρσαμίδη κόντρα σε Γιουβέντους, Άγιαξ και άλλα μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ ο ΠΑΟΚ!

Με τον Εβρίτη επιθετικό Στέφανο Βαρσαμίδη στην αποστολή θα αναχωρήσει, εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 25ης Μαρτίου,  για την Ιταλία η Κ15 του ΠΑΟΚ που θα μετέχει σε ένα απο τα σπουδαιότερα τουρνουά στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Το πρώτο διεθνές τουρνουά We Love Football, που διεξάγεται στην Μπολόνια της Ιταλίας από τις 24 έως τις 28 Μαρτίου φιλοδοξεί ν’ αποκτήσει τη δυναμική ενός άτυπου Champions League Νέων. Τη σημασία και την ανταγωνιστικότητα της διοργάνωσης επιβεβαιώνουν φυσικά, οι συμμετέχοντες, οι οποίοι διαθέτουν τα καλύτερα Τμήματα Υποδομής στην Ευρώπη. Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Μίλαν, Γιουβέντους, Ιντερ, Αγιαξ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντερλεχτ,  Φιορεντίνα, Αταλάντα, Μπολόνια, Τορίνο Ζενίτ, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Μικτή Β΄Ιταλίας και φυσικά, ο ΠΑΟΚ είναι οι 16 που θα αγωνιστούν  σε τέσσερις ομίλους  των τεσσάρων ομάδων.

Τα ματς θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών και ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπολόνια «Renato Dall’Ara», στις 28 Μαρτίου στις 11.00. Θα προηγηθούν, στις 27.03 οι ημιτελικοί του τουρνουά. Και αναμφίβολα θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για τον ταλαντούχο πρώην επιθετικό των Καππαδόκων Στέφανο Βαρσαμίδη, που και φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του “δικέφαλου” με τον οποίο θα αγωνιστεί και στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

 

Οι τέσσερις όμιλοι έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Α’ όμιλος: ΠΑΟΚ, Γιουβέντους, Αγιαξ, Αταλάντα

Β’ όμιλος: Μίλαν, Λίβερπουλ, Τορίνο, Αντερλεχτ

Γ’ όμιλος: Ιντερ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπολόνια, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Δ’ όμιλος: Ντόρτμουντ, Φιορεντίνα, Ζενίτ, Μικτή Β’ Ιταλίας

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

24.03 Αγιαξ – ΠΑΟΚ (14.30)

25.03 Αταλάντα – ΠΑΟΚ (14.30)

26.03 ΠΑΟΚ – Γιουβέντους (14.30)

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:

Tαλιχμανίδης Χρήστος, Μπαταλαμάς Αθανάσιος,  Βουτσάς Χρήστος, Τάχατος Ευστάθιος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Μουτζούρης Αγγελος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Πουρνάρας Θεόδωρος, Βρακάς Γεώργιος, Μπούμπας Κωνσταντίνος, Καλφούντζος Δημήτριος, Μαχαιρίδης Χρήστος, Ξυφιλίνος Δημήτριος, Προβατίδης Ανέστης, Ατματζίδης Σπυρίδων, Γεωργιάδης Ζαχαρίας, Μπαταλαμάς Αναστάσιος, Βαρσαμίδης Στέφανος, Γκουτζιουρίδης Θεόδωρος, Γρόσδης Βασίλειος.

Συνοδεύουν οι προπονητές Αλεξιάδης Αλέξανδρος, Αμπατζίδης Ιωάννης, ο γενικός αρχηγός Ιωσηφίδης Κωνσταντίνος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Πετρόπουλος Βασίλειος, ο φυσιοθεραπευτής Γκάγκαλης Γεώργιος και ο φροντιστής Μπαμπάτσης Ευάγγελος.