ΕΠΣ Ξάνθης: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας απο τον Κεραυνό Λευκόπετρας

Σε μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση προχώρησε η ομάδα του Κεραυνού Λευκόπετρας, που μέσω του Ταμία της ομάδας Τάσου Αβραμίδη προωθήθηκε και σε μας, με τους ιθύνοντες του Κεραυνού να εκφράζουν την αγανάκτηση τους, για το γεγονός της ασέβειας που δείχνουν προς το ιστορικό σωματείο της Λευκόπετρας κάποιοι διαιτητές, μην επιτρέποντας τους να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις αυτά που δικαιούνται στο γήπεδο.

Οι ιθύνοντες του Κεραυνού αναγνωρίζουν πως η ομάδα τους φέτος δίκαια θα υποβιβαστεί στην Α’ κατηγορία, αλλά δεν μπορούν να ανεχθούν όπως μας ανέφεραν να δείχνουν κάποια ασέβεια προς την ομάδα τους και κυρίως να μην επιτρέπουν αυτά τα λίγα και κυρίως νεαρά παιδιά του χωριού που προσπαθούν να τελειώσει η σαιζόν όσο πιο αξιοπρεπώς γίνεται για τον Κεραυνό Λευκόπετρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κεραυνού Λευκόπετρας:

“Την ομάδα του Κεραυνού Λευκόπετρας θα πρέπει να την σέβονται, η ομάδα μας δικαιούται τον σεβασμό για την προσπάθεια που κάνει με ελάχιστους παίκτες στην διάθεση της να αγωνίζεται σεβόμενοι την ιστορία της αλλά και την ΕΠΣ Ξάνθης, καθώς δεν θέλουμε να δώσουμε αφορμή για να διακωμωδείται το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Αν μη τι άλλο δικαιούμαστε τον σεβασμό των αντιπάλων και κυρίως τον διαιτητών. Αυτά τα ελάχιστα ματς που δικαιούμασταν να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα πρέπει να μας αφήνουν επί ίσοις όροις να το διεκδικούμε και να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει, και όχι κάποιοι διαιτητές που σε άλλα γήπεδα παίζουν σαν…χεσμένοι να βγάζουν πάνω στην Λευκόπετρα το άχτι τους. Και δεν μιλάμε για ένα ματς αλλά για τουλάχιστον 4 την φετινή αγωνιστική περίοδο που αδικηθήκαμε κατάφωρα.

Απο τη νέα σαιζόν όμως αυτά θα αλλάξουν, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν “Τσοπουλίδη” και λοιπούς να μας διώξουν απο το ποδόσφαιρο και το πλευρό της ομάδας του χωριού μας. Ο Κεραυνός είναι ένα πολύ ιστορικό σωματείο και παρά τις δυσκολίες που περνά απαιτεί τον σεβασμό είτε με το καλό είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μας εξωθήσετε…”