«Έκλεισε» τον Xαβίτο μεγάλη ομάδα! Εντός της εβδομάδας το διαζύγιο με τον Πανθρακικό

Ο Φρανσίσκο Χαβίτο, που φέτος αγωνίζεται στον Πανθρακικό αλλά όλα δείχνουν ότι όχι για πολύ ακόμα καθώς επίκειται η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, φαίνεται πως από την νέα χρονιά επιστρέφει σε γνωστα λημέρια, στην Θεσσαλονίκη και τον αγαπημένο του Άρη.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός από την περασμένη εβδομάδα φημολογείται ότι είναι θέμα χρόνου να λύσει το συμβόλαιό του και είναι χαρακτηριστικό ότι στον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν συμπεριελήφθη καν στην αποστολή, παρόλο που δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

xavitoΟ Ισπανός μεσοεπιθετικός μετά και από την περιπέτειά του στον Πανθρακικό, ετοιμάζεται τώρα για το επόμενο βήμα της καριέρας του, καθώς πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει προφορικά με την επόμενη ομάδα του.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες που μεταδίδει το sportdog, ο Χαβίτο έχει ήδη συζητήσει με τον Άρη και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι, θα φορέσει και πάλι την αγαπημένη του κίτρινη φανέλα, ώστε να βοηθήσει τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Άλλωστε, όπως είχατε διαβάσει και στο ThrakiSportS, βρέθηκε και στις κερκίδες του “Κλεάνθης Βικελίδης” την φετινή χρονιά να παρακολουθήσει τον Άρη, όταν του το επέτρεπαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τον Πανθρακικό.

Στα 31 του πλέον, θέλει να αποδείξει πως αξίζει να παίξει ξανά σε μία ιστορική ομάδα και να επιστρέψει μαζί με αυτή στα μεγάλα σαλόνια. «Στον Άρη έχουν εξαιρετική άποψη για τον Χαβίτο και ο Θόδωρος Καρυπίδη έχει αποφασίσει να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρει πίσω», καταλήγει το ρεπορτάζ.