ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στη σημαντική επικράτηση τίτλου του Ορφέα επί της Γενησέας

Με τρείς στροφές να απομένουν ο Ορφέας χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, και χωρίς να πατήσει το γκάζι, επικράτησε με 2-0 της Γενησέας και έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης τους πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης διατηρώντας παράλληλα την διαφορά των τεσσάρων πόντων από την δεύτερη Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Οι πρωτοπόροι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με την συμπλήρωση 15′ λεπτών αγώνα καθάρισαν το ματς, ανοίγοντας το σκορ αρχικά με πλασέ του Μόσχου στο 5′ και με τον Καρά Αλή Ονούρ στο 15′ έκαναν το 2-0. Μέχρι το 30′ οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις αλλά βρήκαν απέναντι τους για ακόμα ένα ματς τον εξαιρετικό Ραφαήλ Ζαρζακόπουλο που κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Στο δεύτερο ματς το παιχνίδι είχε πολύ χαλαρό ρυθμό με τις δύο ομάδες να περιμένουν απλά την λήξη, έχοντας το μυαλό τους στα επόμενα παιχνίδια που είναι ιδιαίτερα κομβικά και για τις δύο. Ο πρωτοπόρος Ορφέας στην ίσως πιο δύσκολη αναμέτρηση μέχρι το φινάλε δοκιμάζεται στην έδρα του Νέστου Κύρνου και θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε απόσταση ασφαλείας απο την Θαλασσιάς, ενώ η Γενησέα στην μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστους Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Κοτινούδη και Καλοπήτα, ενώ τέταρτος ήταν ο Στρίκος.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μ. Μπογιατζίδης): Ζώης, Τζαμπάζ Χακή, Μαλαδένης(46′ Καραγκιόζης Β.), Παπαδιώτης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χίντ Ιμέρ(46′ Χουσέινογλου Ερν.), Μόσχος, Χαραλαμπίδης(65′ Μυγγίδης), Καραγκιόζης Γ., Καρά Αλή

ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΗΣΕΑΣ(Χρ. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Χιώτης, Νεοφυτίδης, Παπαδόπουλος, Τσικούδης, Λαζαρίδης, Δημητριάδης, Ζάϊκος, Καραπαζαρλής, Κανδυλίδης(75′ Γρηγοριάδης), Λεσκόφτσης(78′ Ρούφος)