ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και την Ελπίδα Σαπών

Σημαντική νίκη πέτυχε η Ελπίδα Σαπών μέσα στην έδρα του Κοσμίου επί του τοπικού ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τα πλέι οφ της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Θράκης, βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, αλλά αναγκάστηκαν να φύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι.

Μόλις στο 2′ της αναμέτρησης ο Ξενάκης εκτέλεσε ένα φάουλ το έδιωξε δύσκολα με τις γροθιές ο Κωνστανταράκης ενώ στο 9′ ακυρώθηκε γκολ για το Κόσμιο ως οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου συνέχισε να πιέζει και ο Ερκάν έπιασε μια κεφαλιά στο 18′ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε λίγο άουτ. Στο 30′ είχαμε ένα φοβερό σουτ από τον Καπετάνο αλλά και πάλι ο Κωνστανταράκης με υπερένταση έδιωξε την μπάλα κόρνερ. Αντίθετα με την ροή του αγώνα η Ελπίδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 34′ έπειτα από λάθος υπολογισμό της φάσης από τον Καπετάνο που έστειλε άθελα του την μπάλα με κεφαλιά στην εστία της ομάδας του γράφοντας το 0-1 για τις Σάπες.

Οι Σάπες μετά το γκολ πήραν μέτρα στο γήπεδο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Καραπάτσιο στο 38′ αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Μπουτσακτσή. Αυτό που δεν έγινε όμως τότε, συνέβη δύο λεπτά αργότερα. Στο 40′ ο Βελιμβασάκης έφυγε στην αντεπίθεση πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο πλάσαρε σωστά και έγραψε το 0-2 για την ομάδα του μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Κόσμιο πίεσε για να μειώσει, έχασε σημαντικές ευκαιρίες αλλά κινδύνευσε και με το 0-3 σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 74′. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η μείωση του σκορ για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου όταν μετά από ωραία ενέργεια του Ερκάν και ασιστ δική του, ο Ταμάκης πλάσαρε σωστά γράφοντας το 1-2, που έμελλε να αποτελέσει το τελικό αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν.

Όπως αναφέρει το rodopisports που έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για τον αγώνα, ο διαιτητής Δρακίδης όποτε χρειάστηκε έβγαλε την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του αλλά και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα επειδή μερικές φορές δεν άφηνε το παιχνίδι να εξελιχθεί ενώ έκανε και παρατηρήσεις προς του πάγκους κυρίως των γηπεδούχων.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ: Μπουτσακτσή, Αθανασίου, Καπετάνος, Παναγιώτου, Ταμάκης,Ξενάκης, Μάναλης, Κυπιρτόγλου, Ερκάν, Γιαπρακτσής, Γκόγκος
ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ: Κωνστανταράκης, Παπαχατζής, Μανούσακη, Ρούφος, Δημόπουλος, Αραμπατζής, Καραθανάσης, Καραμπάτσιος, Λιάρος, Βελιμβασάκης, Ριζόπουλος