ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην “χορταστική” αναμέτρηση ανάμεσα σε Άλεξ και Άρδα Καστανεών

Σ’ ένα θεαματικό παιχνίδι, με τέσσερα γκολ και πολλές αξιόλογες φάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς βαθμολογικό άγχος, το Άλεξ επικράτησε εντός έδρας του Άρδα Καστανεών με 3-1 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το συγκρότημα του Χρήστου Χρηστούδη παρέμεινε στους 29 βαθμούς όντας στην τέταρτη θέση.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, καθώς στο τέταρτο λεπτό ο Γεωργιάδης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σωτήρη Ντινούδη και σημείωσε το δεύτερο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 19′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Αγγελακάκη, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Καλυμνιού και πέτυχε το δέκατο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Γεωργιάδη στην προσπάθειά του να υποδεχτεί τη μπάλα από την εκτέλεση κόρνερ του Παπαζήση και να την απομακρύνει από την άμυνα της ομάδας του. Ο Κυριάκος Πετρόπουλος το εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας σε 2-1.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι δύο σκόρερ των γηπεδούχων στον αγώνα συνεργάστηκαν, με τον Γεωργιάδη να κάνει τη πάσα από τα αριστερά και τον Αγγελακάκη με πλασέ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του, φτάνοντας τα έντεκα στο πρωτάθλημα και διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σιβούδης με βοηθούς τους Σαμουρκασίδη και Στρατούδη Χ.  Όπως υπενθυμίζει το μπλογκ gipedatouevrou, από όπου αντλήσαμε τα στοιχεία του ρεπορτάζ, την επόμενη αγωνιστική το Άλεξ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, ενώ ο Άρδας Καστανεών θα έχει ρεπό.

ΆΛΕΞ (Αναστασιάδης): Κυριακίδης Β., Κυριακίδης Κ. (59′ Λυπίτκας), Θώδης, Ατματζίδης, Κολγκέκα, Παπανικολάου, Καλυμνιός (76′ Κυζιρίδης), Καλομπρατσίδης, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης (83′ Χασιμίδης), Αγγελακάκης
ΆΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Χρηστίδης): Ντινούδης Σ., Γενηκομσίου, Τζιαφερίδης (76′ Μίγκας), Χαρισιάδης, Γουγουλιάς, Νάκου, Παπαζήσης, Πετρόπουλος Κ., Κασπαρίδης (61′ Καπετανίδης), Τζιρατούδης, Ντινούδης Κ. (57′ Μυλωνάς Γ.)