Το επεισόδιο με τον πανηγυρισμό του Εμπό στην εξέδρα του ΔΑΚ Κομοτηνής (+photos)

Ο αγώνας του Πανθρακικού με τον Ατρόμητο, που σφράγισε και μαθηματικά την επιστροφή της ομάδας της Κομοτηνής στη Β’ Εθνική, σημαδεύθηκε και από την επιστροφή στην πρωτεύουσα της Ροδόπης δύο αγαπημένων παιδιών της εξέδρας του ΔΑΚ: του Δημήτρη Παπαδόπουλου και του Πάπε Εμπό.

Ωστόσο η παρουσία του τελευταίου στην κερκίδα, αν και αρχικά δεν προκάλεσε κανένα ζήτημα, εξελίχθηκε σε… επεισοδιακή όταν ο Εμπό πανηγύρισε το γκολ της νυν ομάδας του, η οποία έκρινε και το αποτέλεσμα. Ο πανηγυρισμός αυτός δεν άρεσε σε κάποιους από τους (λίγους) οπαδούς του Πανθρακικού, που αντέδρασαν και προκλήθηκε μικροεπεισόδιο.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Εμπό αναγκάστηκε να φύγει και να πάει στον (κλειστό) χώρο όπου βρίσκονται οι διοικητικοί του Ατρομήτου, αν και γενικά ήταν αγαπητός απ΄το πέρασμά του στην Κομοτηνή. Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπό πήγε πέρυσι από τον Πανθρακικό στον Ατρόμητο, αλλά τραυματίστηκε τον Οκτώβριο, έχασε όλη τη χρονιά και για ψυχολογικούς λόγους τον πήρε στην αποστολή στην Κομοτηνή ο Δέλλας…

Δείτε τις φωτογραφίες…