ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Όσα έγιναν στην εύκολη νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί των Πανθήρων

Παρά την ελλιπή σύνθεση, εξαιτίας τραυματισμών αλλά και ασθενειών, η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατάφερε να περάσει από το γήπεδο της Καβάλας με εύκολη νίκη επί των Πανθήρων, για το Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Με παιδικο-εφηβική ομάδα σχεδόν, αλλά με διάθεση να μην φανούν οι απουσίες, οι Εβρίτες έδειξαν από το πρώτο λεπτό ότι δεν θα χαλάσουν την εικόνα της μαχητικότητας που έχουν καθιερώσει στα τελευταία παιχνίδια και έφτασαν σχετικά εύκολα στο τελικό 43-58.

«Από αυτήν την αναμέτρηση κρατάμε την συμμετοχή δύο παικτών της παιδικής ομάδος , οι οποίοι ενσωματώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, συνέπεια της οργανωμένης προσπάθειας για ανανέωση που έχουμε χαράξει», επισημαίνει στην ιστοσελίδα του ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα, ευχαριστεί την ομάδα των Πανθήρων για την φιλοξενία και την φιλική ατμόσφαιρα του γηπέδου. Για τον Εθνικό ακολουθεί ο αγώνας με τον πρώτο και αήττητο του ομίλου Αστέρα Καβάλας, το ερχόμενο Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γ. Κανδύλης): Δουρδούλης 10(1), Σιταρίδης Δ. 7(1), Σιταρίδης Κ. 17(4), Θεολογίδης 11, Παυλίδης, Μαντζάκης, Ανδρονούδης 3, Δαλακούρας 10, Δεληδήμος.