Χρυσό μετάλλιο για την Ελισάβετ Κορωνίδου του ΟΕΓΑ στο άλμα

Το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του άλματος στην πρώτη φάση των αγώνων παίδων-κορασίδων (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), που διεξήχθη το Σάββατο (19/03) στην αίθουσα Ιωαννη Μελισσανίδη, στην Μίκρα Θεσσαλονίκης, κατέκτησε η Ελισάβετ Κορωνίδου του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης.

 width=Από τις 35 αθλήτριες που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη κατηγορία, η Κορωνίδου κατέλαβε την 9η θέση στο σύνθετο ατομικό, η Αγάπη Βασιλακάκη την 14η θέση, η Άννα Μαρία Κελεσίδου κατέλαβε την 17η θέση και η Καλλιόπη Χρονάκη την 26η θέση.

Οι (3) τελευταίες αθλήτριες συμμετείχαν για 1η φορά στην Γ΄ κατηγορία και στάθηκαν επάξια στην συγκεκριμένη διοργάνωση με κορασίδες μεγαλύτερες σε ηλικία και πιο έμπειρες. Τον άλλο μήνα και συγκεκριμένα στις 23-24/04 θα διεξαχθεί η τελική φάση της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Στην κατηγορία των παίδων ο Γιώργος Κελεσίδης δεν αγωνίστηκε, διότι προετοιμάζεται για το τεστ αξιολόγησης για την στελέχωση της Εθνικής Εφήβων, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ενόργανης γυμναστικής στον Αγιο Κοσμά, στην Αθήνα την άλλη Τρίτη (29/03). Ο συγκεκριμένος αθλητής αν και παίδας, θα αγωνιστεί αυτήν την χρονιά στους Πανελλήνιους Αγώνες Εφήβων.