Πίκρα και απογοήτευση στον Πανθρακικό! Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η ομάδα της Κομοτηνής…

Η ήττα από τον Ατρόμητο μέσα στην Κομοτηνή, μια ομάδα που είχε κερδίσει στην Αθήνα, ουσιαστικά σήμανε και τον υποβιβασμό της ομάδας του Πανθρακικού και μαθηματικά στην Football League.

Μένοντας στους 17 βαθμούς με την Βέροια στους 26, η διαφορά των 9 βαθμών δεν καλύπτεται στις επόμενες τρεις αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος.

Ακόμα και αν η νέα ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ηττηθεί τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και ακόμα και αν ο Πανθρακικός κάνει το θαύμα και κερδίσει εκτός έδρας Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (και τον Ηρακλή εντός έδρας), τότε θα έχουμε ισοβαθμία που δεν ευνοεί την ομάδα της Κομοτηνής.

Ουσιαστικά, με το πέρας της 27ης αγωνιστικής είναι ξεκάθαρο ότι ο Πανθρακικός και η Καλλονή που ηττήθηκε την ίδια ώρα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ, έχουν υποβιβαστεί.

Επειδή όμως στην Ελλάδα ζούμε και πέρυσι για παράδειγμα ο Λεβαδειακός παρέμεινε στην κατηγορία μετά τον υποβιβασμό για εξωαγωνιστικούς λόγους της Κέρκυρας, καλό θα ήταν τουλάχιστον να φροντίσει στα εναπομείναντα παιχνίδια να παραμείνει πάνω από την ομάδα της Μυτιλήνης.