Τα πανό που σηκώθηκαν στα Πηγάδια σε βάρος Κοντονή αλλά και… Πανόπουλου (+photos)

Μπορεί το παιχνίδι του Σαββάτου στα Πηγάδια να ήταν χορταστικό από πλευράς τερμάτων, αν και ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν στην Ξάνθη πως δεν κέρδισαν αυτό το ματς, ωστόσο δύο πανό που κρεμάστηκαν απο φίλους της Skoda Ξάνθη ήταν αυτά που κέντρισαν το ενδιαφέρον όσον βρισκόταν στις εξέδρες των Πηγαδίων και όχι μόνο.

146Το πρώτο που σηκώθηκε λίγο πριν μπουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο των Πηγαδίων ήταν το πανό που σήκωσε φίλος της Θρακιώτικης ομάδας που ανέφερε “38χρόνια είμαι ένας απο τους πέντε καντηλανάφτες”, θέλοντας με αυτό τον τρόπο ο φίλος της Ξανθιώτικης ομάδας που το έφτιαξε και το κρατούσε ψηλά για περίπου 10-15 λεπτά να απαντήσει στην ατάκα του Χρήστου Πανόπουλου απο την συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει στις 11 Μαρτίου(θυμηθείτε ΕΔΩ), και μεταξύ άλλων είχε αναφέρει την ατάκα για τον κόσμο της Ξάνθης “Εμείς είμαστε μια εκκλησία, που πάνε πέντε καντηλανάφτες και τέλος”. Ατάκα που απ’ ότι φαίνεται ενόχλησε μερίδα του κόσμου της Ξάνθης, με τον φίλο της Ξανθιώτικης ΠΑΕ να θέλει με αυτό τον ευρηματικό τρόπο να δώσει την δική του απάντηση.

175Το δεύτερο πανό που ανέβηκε, ήταν περίπου στο 30’λεπτό της συνάντησης όταν στην κερκίδα των οργανωμένων φίλων της Ξάνθης τους “Xanthifans” απλώθηκε το πανό που έγραφε “177 μέρες το σπίτι μας κλειστό!!! ΓΙΑΤΙ???”, θέλοντας με αυτό τον τρόπο οι φίλοι της Ξανθιώτικης ομάδας να εκφράσουν την οργή τους προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά και όλους τους αρμόδιους φορείς που ο σύνδεσμος τους παραμένει κλειστός, παρότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και έχουν καταθέσει προ πολλού τα απαιτούμενα έγγραφα. Και όμως οι “Xanthifans” παραμένουν κλειστοί ενώ άλλοι σύνδεσμοι της χώρας και ειδικά των “μεγάλων” παραμένουν ανοιχτοί… Πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα τελειώσει η προσμονή των φίλων της Ξανθιώτικης ΠΑΕ και θα μπορούν να επιστρέψουν στο “σπίτι” τους.

Θυμηθείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα Ξάνθης  – Λεβαδειακού μέσα απο τον φακό του ThrakiSportS…