Σκόραρε ο Ξενιτίδης στη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, βασικός ο Γιανναράκης

Μεγάλο διπλό πέτυχαν στο Χαλάνδρι οι Έφηβοι του Ολυμπιακού που κέρδισαν με 2-1 την ΑΕΚ, για την 23η αγωνιστική του Νότιου ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Super Legue, και παρέμειναν μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την συμμετοχή τους σε ακόμη ένα final-4 οπού θα κυνηγήσουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα.

Η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού έχοντας στην βασική ενδεκάδα του δύο Θρακιώτες (Γιανναράκη, Ξενιτίδη), άνοιξε το σκορ στο 36′ με τέρμα του Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού της ομάδας του Πειραιά Γιώργου Ξενιτίδη (φωτό). Στο 40′ η ομάδα της ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Κόφι, ενώ το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 61′ ο Κωστανάσιος.

Η ομάδα του Ολυμπιακού μετά από 19 αγώνες έχει 41 βαθμούς και θα δώσει άλλους 5 αγώνες με μοναδικό στόχο να προκριθεί ως πρώτη στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Βασικός σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Κομοτηναίος αμυντικός Θανάσης Γιανναράκης που συνεχίζει τις σταθερά καλές του εμφανίσεις, ενώ ο Ξανθιώτης σκόρερ του πρώτου τέρματος των “ερυθρολεύκων” Ξενιτίδης αγωνίστηκε για 87′ λεπτά, όταν και έγινε αλλαγή από τον Δημήτρη Μαυρογενίδη και την θέση του πήρε ο Κατσούκης.