Photos: 90 κλικ από το ΔΑΚ Κομοτηνής και την αναμέτρηση Πανθρακικός – Ατρόμητος

Ο Πανθρακικός γνώρισε άλλη μια ήττα στο ΔΑΚ Κομοτηνής και ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού, αφού είναι πλέον και μαθηματικά στην Football League, έστω και αν ο Ζόραν Στοϊνοβιτς παραδέχθηκε ότι η ομάδα ήξερε τη μοίρα της ένα μήνα πριν.

Ο αγώνα κρίθηκε σε ένα τέρμα του Λε Ταλέκ από το 21ο λεπτό, χάρη στο οποίο ο Ατρόμητος χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση του, πέρασε με 0-1 από την Κομοτηνή και υποβίβασε τον Πανθρακικό στη Football League.  Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Ο Πανθρακικός βγήκε μπροστά, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαία το τετ α τετ του Χασομέρη, ωστόσο δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Ζόραν Στοίνοβιτς παρέταξε τον Πανθρακικό με σύστημα 4-2-3-1 και τον Αθανασιάδη στο τέρμα. Δεξιά στην άμυνα αγωνίστηκε ο Παπαγεωργίου, αριστερά ο Χρήστου και σέντερ μπακ ο Μπουγαΐδης με τον Μελίσση. Αμυντικά χαφ ήταν ο Λαδάκης με τον Τσιάρα, δεξί εξτρέμ ο Ντιγκινί, αριστερό ο Χασομέρης και πίσω από τον προωθημένο Ίγκορ κινούνταν ο Ηλιάδης.

Το πρώτο μέρος ανήκε στον Ατρόμητο, αφού ήταν η ομάδα που κράτησε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της, απείλησε πιο πολύ την εστία του Αθανασιάδη και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.  Ο Πανθρακικός παρουσιάστηκε πιο ορεξάτος στα πρώτα λεπτά, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ωστόσο στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, αφού ο Πανθρακικός έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αρχικά με σουτ του Ίγκορ (55’, 56’) και στη συνέχεια με το τετ α τετ του Χασομέρη (62’).

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι δύο προπονητές φρέσκαραν τις ενδεκάδες τους όμως τίποτα δεν άλλαξε. Ο Πανθρακικός δημιούργησε ακόμη μία ευκαιρία με τον Ίγκορ (76’), στην οποία οι άνθρωποι του διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ενώ ο Ατρόμητος συνέχισε να αναλώνεται σε λάθος μεταβιβάσεις που είχαν εκνευρίσει πάρα πολύ τον Δέλλα. Παρόλα αυτά, δεν το πλήρωσε και έφυγε με το «διπλό» από την Κομοτηνή, οδηγώντας ταυτόχρονα τον Πανθρακικό στη Football League. Διαιτητής ήταν ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους Καλφόργλου (επίσσης Θεσπρωτίας) και Β. Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ζόραν Στοίνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Τσιάρας (74’ Μπαϊκαρά), Ηλιάδης, Λαδάκης, Χασομέρης (84’ Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Ίγκορ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι (81’ Γροντής), Ούμπιδες, Λε Ταλέκ (87’ Παπαδόπουλος), Κυβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (62’ Στόιτσεφ).

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ PHOTO STORY ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΔΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ