Γ’ Εθνική: Επιστροφή στο Σουφλί μετά από ένα μήνα για τον Έβρο, ρεπό ο Εθνικός που περιμένει στραβοπάτημα των αντιπάλων του (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τις αναμετρήσεις της 27ης αγωνιστικής, συνεχίζεται αυτή την Κυριακή το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά την ήττα του στην Δράμα, να κάνει το ρεπό του και να περιμένει να μην κερδίσουν οι ανταγωνιστές του Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Κοζάνη, και ΑΠΕ Λαγκαδά, ώστε να μείνει ζωντανός στην μάχη της παραμονής οχτώ παιχνίδια πριν το τέλος.

Από την άλλη ο Έβρος Σουφλίου που μετά τις οχτώ συνεχόμενες ήττες, πήρε το τρίποντο με τον Εθνικό Γαζώρου έστω και ανευ αγώνος, έχοντας μόλις 14 βαθμούς θέλει να γευτεί την νίκη μετά από έναν ολόκληρο γύρο, και την 9η αγωνιστική στο ντερμπι με τον Εθνικό στο Σουφλί, ομάδα που αντιμετωπίζει την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Εβρος υποδέχεται στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” τον έβδομο Εορδαικό του Αλέξη Αλεξίου, που με 37 βαθμούς θέλει να πετύχει την νίκη ώστε να απομακρυνθεί και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και την γειτονική Κοζάνη που έχει 4 βαθμούς λιγότερους. Η ομάδα του Έβρου συνολικά σε έντεκα εντός έδρας αγώνες έχει 3 νίκες (2-1 Ηρακλής Αμπ. 1-0 Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Γαζώρου 3-0 α.α.), 2 ισοπαλίες (0-0 ΑΠΕΛ, 1-1 Καμπανιακός) και 6 ήττες (0-4 Καλαμαριά, 0-4 Κοζάνη, 1-2 Θύελλα Φιλώτα, 1-3 Καβάλα, 0-2 Αγιονέρι, 2-6 Νέστος). Στον πρώτο γύρο ο Εορδαικός επικράτησε δύσκολα 1-0 στην Πτολεμαίδα.

Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Έβρος Σουφλίου-Εορδαϊκός, Δόξα Δράμας-Καμπανιακός, Απόλλων Κρύας Βρύσης-ΑΠΕ Λαγκαδά, Θύελλα Φιλώτα-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Νέστος Χρυσούπολης-Εθνικός Νέου Αγιονερίου, Απόλλων Καλαμαριάς-Ηρακλής Αμπελοκήπων, Κοζάνη-Καβάλα και Άρης-Εθνικός Σερρών 3-0 α.α. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ