Εξαιρετική παρουσία για τον σύλλογο «Ερατώ» Ξάνθης στο 3ο Κύπελο Τραμπολίνο του Αία Θερμαϊκού!

Ο Σύλλογος “Ερατώ” Ξάνθης συμμετείχε στον διεθνή φιλικό αγώνα “3rd CUP TRAMPOLINE – AIAS THERMAIKOU” που διεξήχθη στην Περαία Θεσσαλονίκης, στον αγώνα Τραμπολίνο που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος Αίας Θερμαϊκού. Ιδιαίτερα σημαντική και σημείο αναφοράς για το επίπεδο του αγώνα ήταν η συμμετοχή της εθνικής ομάδας Τραμπολίνο της Βουλγαρίας.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 107 αθλητές και αθλήτριες από τους συλλόγους: ΦΟ Ηρακλείου Αριάδνη, Αστέρας Πεύκης, ΔΑΣ Δραπετσώνας, ΔΑΣ Αργυρούπολης, Αριάδνη Περιστερίου, ΣΗΓΑ Γύμναθλος, ΓΑΣ Αχιλλέας Γλυφάδας, ΑΚΟ Λιβαδειάς, Αχιλλέας Τρικάλων, Αίας Θερμαϊκού, ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλης Πολυγύρου, Παλμός Καβάλας, Ερατώ Ξάνθης, Ντόμπρι Κόστιν από την Στάρα Ζαγόρ, Μλάντοστ από το Ντιμίτροβγκραντ, Ίμιτζ από το Ρούσε και Εβροτράμπ από το Κιουστεντίλ  όλες της Βουλγαρίας.

Από τον Α.Σ. Ερατώ Ξάνθης αγωνίστηκαν συνολικά 5 αθλητές, 2 αγόρια και 3 κορίτσια. Στα αγόρια ο Ρετζέπ Τουμπάν κατέλαβε την 5η θέση στο Τραμπολίνο (ηλικίες 11-12) στους προκριματικούς του Σαββάτου αλλά δεν αγωνίστηκε στον τελικό λόγω αδιαθεσίας. Ο Γιώργος  Σπανός κατέκτησε την 12η θέση στο Τραμπολίνο στην κατηγορία Junior Boys.

Στα κορίτσια, και στην κατηγορία Παγκορασίδων Β (ηλικίες 8-10) αγωνίστηκαν η Παναγιώτα Μπατσάκη που ήρθε 4η στον τελικό του Διπλού Μίν Τράμπ και 18η στο μεγάλο Τραμπολίνο. Η Μάρθα Κουκουδέτσου κατετάγη 6η στον τελικό του Διπλού Μίνι Τράμπ και 16η στο μεγάλο Τραμπολίνο. Ενώ τέλος η Ιωάννα Κράββαρη κατέλαβε την 9η θέση στο Διπλό Μίνι Τράμπ και την 14η θέση στο μεγάλο Τραμπολίνο.

 

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου “Ερατώ” Ξάνθης συνεχίζεται με στόχο την επιτυχή εμφάνιση στους προκριματικούς αγώνες που διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στις 16 & 17 Απριλίου για τους συλλόγους της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.