“Εξάσφαιροι” οι Δικηγόροι της Ξάνθης που διπλασίασαν τις νίκες τους συντρίβοντας την Κοζάνη!

Εντυπωσιακή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος, και επιβλητική νίκη για τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης που επικράτησαν με 6-1 του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια του 3ου προκριματικού ομίλου του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων.

Με αυτή τη νίκη οι Δικηγόροι της Ξάνθης πέτυχαν την 2η νίκη τους μετά απο τέσσερα παιχνίδια, και δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Ξάνθης είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας, στην τελευταία αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Στα του αγώνα οι Ξανθιώτες προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, και στο δεύτερο μέρος προσέφεραν πλούσιο θέαμα στον κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Φελώνης πετυχαίνοντας ακόμη τέρματα. Χάτ τρικ σημείωσε ο Νίκος Κεχαγιάς, δύο τέρματα πέτυχε ο Αλέξης Γιαλάογλου ενώ σκόραρε και ο Δημήτρης Τιφτίκογλου για τους Δικηγόρους της Ξάνθης. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1, προτού δεχθούν ακόμη τρία τέρματα, ενώ στο φινάλε θα μπορούσαν να μειώσουν και άλλο την διαφορά αλλά έχασαν πέναλτι και έτσι έμεινε το 6-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης.

Για τους Δικηγόρους της Ξάνθης βασικοί ξεκίνησαν οι: Εφραιμίδης, Τσαρδακλής, Τιφτίκογλου, Ναθαναηλίδης, Μπρατίδης, Αργυρίου, Γιαλάογλου, Τουμπάν, Κεχαγιάς , Πατεράκης, Κιουτσούκ.

Ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι οι Καπζά(αντί του Κιουτσούκ), Παυλίδης(αντί του Τσαρδακλή), Πυλαρινός(αντί του Πατεράκη) και Καραμανάβης(αντί του Κεχαγιά)