Βαριά ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική Νεανίδων της Μάγδας Κεπεσίδου

Την ήττα με 33-11 από την Νορβηγία -που σήμανε ουσιαστικά τον αποκλεισμό- γνώρισε η Εθνική Νεανίδων στο Τζούρτζεβατς της Κροατίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θα αντιμετωπίζει την Κυριακή στη 13:00 την οικοδέσποινα Κροατία στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος είπε:«Ξέραμε την δυναμικότητα της Νορβηγίας. Προσπαθήσαμε να μπούμε στον ρυθμό του αγώνα, χωρίς να τα καταφέρουμε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε ατομική τεχνική και ταχύτητα. Ξέρουμε που βρισκόμαστε και θα προσπαθήσουμε με σταθερά βήματα να φτάσουμε σε ένα σημείο, ώστε απέναντι στις μεγάλες αυτές ευρωπαϊκές δυνάμεις να είμαστε ανταγωνιστικοί»

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Χόβντεν 5, Χάλβορσεν 4, Αμπντουλάχ 3, Χέρνες 3, Κάλεσταντ 3, Νίγκαρντ 3, Σόλας 3, Φάουσκε 2, Νέρας 2, Ομπαίλντι 2, Μπέργκσετ 1, Έκλο 1, Χέρτνερ 1, Λέρσταντ, Ράσοκ, Βόλφ.

ΕΛΛΑΔΑ (Μενέλαος Δανήλος): Κεπεσίδου, Στουγιαννίδου 2, Ζυγούρα 3, Ζηνωνίδου, Αργυροπούλου, Σαραντάκου, Μανδά, Ράτσικα, Τσιτλακίδου 1, Τσαουσίδου, Παύλου 1, Μανιά, Γκάτσιου, Λαζαρίδου 1, Καλμουκίδου 3, Λιούρη.