Στην αποβολή που… ξύπνησε τους παίκτες του στάθηκε ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη τύπου στα Πηγάδια!

Σαφέστατα ικανοποιημένος απο την έκβαση που είχε το παιχνίδι της ομάδας του με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Βοιωτών Άκης Μάντζιος.

Ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού στάθηκε στην αποβολή του Ουόν που αντί να επηρεάσει αρνητικά την ομάδα του συνέβη το αντίθετο καθώς όπως ανέφερε τους… ξύπνησε. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, γκολ, φάσεις, αποβολή, ανατροπή του σκορ. Μετά το 20λεπτο η Ξάνθη ήταν καλύτερη, μας πίεσε, έβαλε γκολ από στημένη φάση, έκανε ευκαιρίες και το πρώτο μέρος της ανήκε. Μιλήσαμε με τα παιδιά και στο β’ μπήκαμε καλύτερα. Μείναμε με δέκα πολύ γρήγορα και το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Η αποβολή όμως σαν να μας ξύπνησε εντελώς, η ομάδα έβγαλε πάθος, αποφασιστικότητα, πιο πολλή ζωντάνια στο παιχνίδι της. Καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή με δύο όμορφα γκολ και στο τέλος ήταν λογικό με τις αλλαγές η Ξάνθη να μας πιέσει. Αντέξαμε μέχρι τη στιγμή του πέναλτι  και όπως εξελίχθηκε το ματς νομίζω ότι ήταν ένας σημαντικός πόντος για την ομάδα μας και ψυχολογικά, ειδικά από τη στιγμή που παίζαμε με παίκτη λιγότερο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».