ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Δεν τα κατάφερε ο ΓΑΣ, οι Τιτάνες αντίπαλοι της Ασπίδας στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή στον δεύτερο ημιτελικό του παιδικού πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα από τους Τιτάνες Δράμας με 54-38,  και μαζί τον αποκλεισμό από τον τελικό του πρωταθλήματος.

Έτσι η ομάδα της Δράμας θα αντιμετωπίσει την Ασπίδα Ξάνθης, που προκρίθηκε νωρίτερα, σε αγώνα που θα γίνει στο Κλειστό της Καλαμίτσας στις 2 ή 3 Απριλίου. Νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί και ο μικρός τελικός

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 12-16 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Στη συνέχει οι Τιτάνες κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση. Έτσι στο δεύτερο δεκάλεπτο πέρασαν μπροστά και έκλεισαν το ημίχρονο με 29-24. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα της Δράμας να αυξάνει τη διαφορά και να κλείνει την τρίτη περίοδο μπροστά με 42-33, για να φτάσει εύκολα στο τελικό 54-38 και μαζί στην πρόκριση στον τελικό.

Δεκάλεπτα: 12-16, 29-24 (ημίχρονο), 42-33, 54-38 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Κατρακάρης, Μυσιρλής

 

Τιτάνες Δράμας (Γρηγοριάδης) : Παπαδόπουλος 5 (1), Καραμάνος 4, Κασαμπαλής 2, Κουτσίδης Π. 2, Κουτσίδης Λ. 2, Κυριακίδης, Γεωργίου, Κουζαλίδης 2, Καραγιαννίδης 12 (2), Αποστολίδης, Χαριζάνης, Μασάδης 25 (2)

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης) : Στουπάς , Μαργαρίτης, Τσορμπατζόγλου 1, Ιορδανίδης, Μποζατζίδης, Λουλούδης 2, Γκουτσίδης 7 (1), Καρκατσέλης 3, Κολεντζαρίδης 6, Μαχαίρας, Αθανασίου 8, Ναντσόπουλος 11 (1), Ναλμπάντης.