Super League: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και οι διαιτητές για τα Κ15, Κ17 και Κ20 Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα για τα πρωταθλήματα Κ15, Κ17 και Κ20, με τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο.

Για το πρωτάθλημα Κ20 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, το Σάββατο (12/3) στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, ο Πανθρακικός στο γήπεδο Σώστη φιλοξενεί τον έβδομο Ατρόμητο και θέλει να πετύχει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα μετά από την μοναδική που πέτυχε την πρεμιέρα και τις 30 Αυγούστου (2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης). Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Παπαγεωργίου, Καραγιάννης και Σαχίνη από την ΕΠΣ Θράκης.

Μια ώρα αργότερα, η τέταρτη της βαθμολογίας Ξάνθη μετά την ήττα της από τον Πανιώνιο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη στα Πηγάδια τον προτελευταίο Λεβαδειακό. Διαιτητές της συνάντησης που θα γίνει στην Γλυφάδα θα είναι οι Ραβικαλης, Μαρμαρίδης και Λαφαζάνη από την ΕΠΣ Δράμας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής περιλαμβανει τους αγώνες Παναθηναίκός-Ηρακλής, Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, Παναιτωλικός-ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος και ΠΑΟΚ-Καλλονή. Ο αγώνας Βέροια-Πλατανιάς προγραμματίστηκε για τις 27/3.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ17 στον Β’ Όμιλο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τέταρτου γύρου, το Σάββατο (19/3) στις 10.00 η δεύτερη Ξάνθη υποδέχεται τον προτελευταίο Παναιτωλικό και έχει την ευκαιρία με νίκη να παραμείνει μόνη της στην προνομιούχα αυτή θέση, αφού ο ανταγωνιστής της και ισόβαθμος ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Διαιτητές στα Πηγάδια θα ειναι οι Ελευθεράκης, Τζεβελεκίδης και Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Πανθρακικός αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του ενω θα γίνουν ακόμα οι αγωνες ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλης-Βέροια.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ15 στον Β’ Όμιλο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου, ο αγώνας της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αναβλήθηκε, αφού η ομαδα της Αιτωλοακαρνανίας θα βρίσκεται στην Κομοτηνή να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό που είχε ρεπό αυτήν την αγωνιστική.

Ο αγώνας Πανθρακικός-Παναιτωλικός είναι εξ’ αναβολής της 2ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου και θα ξεκινήσει στις 9 το πρωι του Σαββάτου (19/3) στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης. Διαιτητές της συνάντησης οι Δρακίδης, Δανδανίδης και Τανανάκη της ΕΠΣ Θράκης.

Ακόμα θα γίνουν οι αγώνες Βέροια-Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟK για την 6η αγωνιστική του τρίτου γύρου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ