Το σήκωσαν τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης! Πρωταθλήτριες στο Σχολικό πρωτάθλημα ΑΜ-Θ!!!

Την πρώτη θέση στο Σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο ποδόσφαιρο κατέλαβαν τα κορίτσια του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης, που κέρδισαν με άνεση 3-0 το 1ο Τεχνικό Λύκειο Καβάλας.

Οι παίκτριες του Θέμη Αγγελακόπουλου ήταν εξαιρετικές και δεν απειλήθηκαν απο την αντίπαλη ομάδα φτάνοντας σε μια εντυπωσιακή νίκη. Το σκορ για τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης άνοιξε η Στράντζαλη, με το 1-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα Δράμας. Στο δεύτερο μέρος οι Ξανθιώτισσες πάτησαν το γκάζι και με τέρματα των  Φένιας Παπατζέλου και Μαριάννας Χατζηαντωνίου διεύρυναν το προβάδισμα τους και διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 για την πρωταθλήτρια ομάδα του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων για την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ομάδα του  2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης.

Πλέον τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης θα περιμένουν να μάθουν την αντίπαλο τους απο την 2η περιφέρεια(Μακεδόνια), με την αναμέτρηση της επόμενης φάσης να προγραμματίζεται για τις αρχές Απρίλη σε ουδέτερη έδρα.

Για την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Μπουρντούνη, Τσικνιζίδου, Μικροπούλου, Τουρατζίδου, Ρήγα, Χατζηαντωνίου, Παπατζέλου, Σεφερίδου, Σαχπαζίδου Ελ., Στράντζαλη, Σαχπαζίδου Γ., αγωνίστηκαν επίσης οι Λατερνατζή, Αυγέρου και Βουτσά