Προφυλακιστέος ο 26χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού – Καταθέτουν προσφυγή οι δικηγόροι του!

Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή οδηγήθηκε την Πέμπτη ο 26χρονος από την Ξάνθη που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο νεαρών γυναικών το Σάββατο του Καρναβαλιού (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Μετά την απολογία του ο 26χρονος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος για την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατά συρροή.

Το νεαρό εκπροσωπούν οι δικηγόροι Γιάννης Μπάρκας και Χρυσούλα Βερβερίδου με τον πρώτο να δηλώνει, ότι εντός του πενθημέρου ο πελάτης τους θα καταθέσει προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης .

Το ιστορικό της υπόθεσης

Ο νεαρός συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής του Καρναβαλιού, μετά από επίθεση σε βάρος μιας 27ρονης κοντά στο 2ο Γυμνάσιο ενώ ομολόγησε ότι νωρίτερα είχε συμβεί αντίστοιχο περιστατικό σε βάρος 19χρονης στην οδό Τσαλδάρη. Σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατά συρροή ενώ οι συνήγοροί του υποστηρίζουν ότι το αδίκημα είναι ελαφρύτερο και πλημμεληματικού χαρακτήρα.

ΠΗΓΗ: www.xanthipress.gr