Ήττα στα σημεία για το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης στον τελικό του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων απο την Ελευθερούπολη!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης στον τελικό του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 το 1ο ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ηλιαδή είχαν αρκετές στιγμές αλλά δεν ήταν εύστοχοι και έτσι γνώρισαν την ήττα απο την ομάδα της Ελευθερούπολης στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα Δράμας. Το γκολ της νίκης για το 1ο ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης σημειώθηκε στα μισά του πρώτου μέρους και ήταν αρκετό για την ομάδα της Καβάλας για να φτάσει στη νίκη, παρά τις ευκαιρίες της Ξανθιώτικης ομάδας.

Τα παιδιά του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης έφτασαν πολύ κοντά στην πρόκριση στην τελική φάση, ωστόσο η πρωταθλήτρια ομάδα της Ελευθερούπολης θα είναι αυτή που τον Απρίλη απέναντι στην πρωταθλήτρια της Μακεδονίας θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για την ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης αγωνίστηκαν: Μανιάς, Τζεβελέκης Φ., Τζεβελέκης Ζ., Καρά Αλή Ονούρ, Μουξιός, Μαμαλίγκατζης, Καλογιάννης, Κοντογιαννίδης, Ευφραιμίδης, Πεντεζίδης Παν.(63′ Παπούδης), Χότσκα.