Παρουσία Πουρλιοτόπουλου και Τεβεκέλη τα δοκιμαστικά του ΠΑΟΚ με παιδιά απο όλη την Θράκη στην Κομοτηνή!

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Κοσμίου στην Κομοτηνή τουρνουά με τη συμμετοχή των  συνεργαζόμενων Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε Κομοτηνή και Διδυμοτείχου, με την συμμετοχή  παιδιών και απο τους τρεις νομούς της Θράκης.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του inkomotini τις προσπάθειες των μικρών παικτών (ηλικίας 10-13 ετών) παρακολούθησαν ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ και υπεύθυνος των Ακαδημιών, Βαγγελής Πουρλιοτόπουλος, και   ειδικός αναλυτής σε θέματα διαιτησίας και ειδικός αναλυτής τμημάτων υποδομής, Μάλαμας Τεβεκέλης.

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος εξέφρασε την αποφασιστικότητα της ομάδας της Θεσσαλονίκης να συνεχίσει να στηρίζει το αναπτυξιακό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του συλλόγου που «τρέχει» με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια ενώ παράλληλα εξήρε το έργο και την προσφορά τόσο των υπευθύνων σκάουτερ για ανίχνευση νεαρών για τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τους Αλεξανδρίδη, Μαλιούφα, Λαγωνίδη και Αβραμίδη, όσο και τους ιθύνοντες των τοπικών Ακαδημιών που συνεργάζονται με τον Δικέφαλο.

Απο την πλευρά του ο Μάλαμας Τεβεκέλης, τόνισε ότι το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι σπουδαίο και κάποια παιδιά μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Ο γενικός αρχηγός της Ακαδημίας Κομοτηνής, ο Δημήτρης Παγωνίδης επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει ήδη ορισμένα ταλέντα που μπορούν να προωθηθούν στα τμήματα υποδομής του.

Τέλος και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Διδυμοτείχου, ο Βασίλης Μπισιρόπουλος, αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του “Δικέφαλου”.